Arama sonuçları: *

1. shaco27

Yardım PTT Kargo Paketim Gönderi Yurt Dışına Sevk Edildi.

ürün gelmiş gümrükten geçmiş vergi çıktı gaziantep gelmeden 3gün istanbulda bekletip geri iade etmiş bildirim boş ver gaziantepden ptt nasıl gideyim :D ben mi yanlış biliyorum diye düşünüyorum ama otb türkiye yurt dışına gönderilen kargolarda ibare alıyor yurt dışı gönderenlerde gördüm hep. ptt...
  2. shaco27

Yardım Yurt dışı gelen ürün geri iade gitti.

teslim beklerken y 28/12/2024 - 16:18:35 TRANSFER SÜRECİNDE -/ Türkiye / - Gonderi teslim merkezinde alindi 28/12/2024 - 19:18:35 İL İÇİ AKTARMADA GAZİANTEP PKİM GAZİANTEP / MERKEZ 30/12/2024 - 04:45:14 TRANSFER SÜRECİNDE -/ Türkiye / - Gonderi teslim merkezinde alindi 30/12/2024 -...
  3. shaco27

Yardım Aliexpress indirim alma yolu var mı?

fan alma planım var ek indirim alma şansım olursa iyi olucak ayrı ayrı isimlere 3-3-1 adet şeklinde alıcam çıksın aradan yılbaşı olmadan. her şeye zam geliyor çünkü. jetonla 15 tl iniyor şaka gibi :) bütün ülkere kod var 3 dolar tr ye yok.
  4. shaco27

Öneri Temu kredi %40 ve %50 kredi iadesi alma.

mobilden pramosyonlar bölümünden şu kampanyaya ve benzeri kampanyalara tıklıyorsunuz. kredi iadesi olan bu %40 garanti veriyor. tıkladık sonra sağ üst köşede arama yeri geliyor ordan ürünü arıyorsun. sepete ekle diyorsun artık hangilerini istiyorsan. ondan sonra sepete ekledin ürününün...
  5. shaco27

Yardım N11 yurt dışı ürün 3000 tl geçer mi gümrük ten.

N11 ki klavye Alicam ama 30 Euro sınır varken 3000 TL lik ürün geçermi burdan emin olamadım. Diğer hiç bir sitede geçmiyor pahalı ürün alipta geçen oldumu son zamanlarda.
  6. shaco27

Yurt dışı alışveriş limitine kimse dur demedi

artık aradığımız ürünü ne alabiliyoruz ne bulabiliyoruz varsada faiş fiyat yada göndermiyolar. koyun gibi ülkeyiz kimse çıkıp protesto daği yapmıyor. bu yasakları getiren dışardan istediğini getirebiliyorken bizim insanlarımızı hem soyuyorlar hemde kısıtlıyorlar. pes diyorum artık kara cumada...
Geri