Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Yardım Aliexpress 150€ sınırı hakkında

Ürünün kendisi 5.777₺ Kargo+gümrük vergisi toplam 7.488₺ Satıcıdan böyle bir mesaj aldım Bu yurtdışı avro mevzusu kargo ücreti ve vergi dahil mi? Yoksa böyle afedersiniz salağa vurarak ekstra para koparmaya mı çalışıyorlar. Gerçi orjinal mağazadan almaya özen gösterdim sanmıyorum ama durum...
  2. habbassaka

Amazon Germany Helal Olsun

Demin telefonuma banka tarafından bir mesaj geldi başta anlam veremedim, dolandırıcı taktiği diye bile düşündüm.. biraz kurcalayınca işin gerçeğini öğrendim. Konu hakkında mail bile göndermişler. Amazon Germany den micro-atx kasa almıştım 1hafta içerisinde geldi, teslim almamın üzerine de 6gün...
  3. habbassaka

ebay gümrük vergisi kargo ücretine dahil mi?

Merhaba güncel bir bilgi bulamadım ve ebayden ilk alışverişim olacak. Almak istediğim ürün 800$ + 90$ kargo ücreti olarak toplamda 890$ bir alışveriş yapacağım. Fakat gümrük vergisi kargo ücretine dahil mi? Bu konu hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. habbassaka

[YURTDIŞI] Küçük aparatlardan 5 adetten fazla alınması hakkında

Merhaba Linkteki üründen lazım fakat bildiğim kadarıyla aynı üründen 5 adetten fazlasına, 1 ay içerisinde izin verilmiyor. Bana bu parçalardan lazım ve almışken biraz fazla almak istiyorum. Bu ve buna benzer ürünler 5 adet kuralına dahil midir? Tecrübe sahibi olan var mı...
Top Bottom