Arama sonuçları: *

1. Arif0

🔥İndirim Kablo sepeti 400TL (ve altı)

Nedensiz TR deki kablo sepetleri hayli uçuk 800tl den başlıyo. Aliexpress de vergilerle total 400 E buldum aldım. Daha gelmedi. İlk indirim yoktu bende ilk indirimle daha ucuza gelebilir...
  2. Arif0

FloatDB işlem yapamıyorum

İş bankasında vadesiz usd hesabımda 87 dolar var, floatDB market e 82 dolar yüklemeye çalışınca banka izin vermiyor. Aslında binance içinde izin vermiyor. Hazır bankada dolarım var bidaha tl ye çevirip dolar alırsam banka komisyon koyucak, bunuda istemiyorum. Nasıl çözerim ?
  3. Arif0

NewEgg de türkiye artık yok !!

Nerdeyse tüm avrupaya ürün satan newegg an itibari ile TR de yok. Önceden belirli gümrük paraları ile rahat rahat piyasa altına ürün alabildiğimiz newegg artık tr ye hizmet vermiyor. Konu ile ilgili açıklama bulamadım ama TR satışı yok yani yeni 30 euro güncellemesi ile bitti denebilir. Tşk kim...
  4. Arif0

aliexpress yanlış adres

ali express den alışveriş yaptım ve kargon dağıtıma çıktı fakat adresimi yanlışlıkla mahallesiz yazdım. Yani mahalle olmadan yazdım. İstanbulda oturuyorum ve sadece apartman no ve kat yazıyor adreste bide üsküdarda olduğu. Durumu anlayınca (ki 3 gün sonra farkettim) hemen değiştirdim. ve satıccı...
Geri