Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Temudan oda için dekorasyon önerir misiniz

başlıktaki gibi odam icin dekorasyon arıyorum hosunuza giden ve ya sık oldugunu düsündügünüz seyleri atarsanız sevinirim temuda
  2. xSparkua.

UPS KARGO ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI

ups yurtdışından gelen bir kargom vardı bugün itibariyle böyle bir mesajı aldım ne yapmam gerektiğini tam anlamadım yardımcı olabilicek var mı ve ya daha önce bu durumu yaşayan
  3. xSparkua.

Aldıgım peluş için ne kadar vergi öderim

merhaba oynadıgım oyun icin bi peluş sipariş verdim boyutları 22 x 16 cm ne kadar vergi öderim acaba
  4. xSparkua.

Glocalzone ile yurtdışından ürün getirme

Böyle bi uygulama var influncer den gördüm fakat hiç bir konusu açılmış güvenilir mi kullanan var uygulamanın olayı basitce yurt dışında yaşayan biri size ürün seçtiğiniz ürünü getiriyor param güvende mantığı var kullanan varsa güvenilir mi söylerse sevinirim
  5. xSparkua.

Kuzenim amerika da ne isteyebilirim

Kuzenim su an amerika da work and travel yapiyor utah eyaletinde kalıyor 3 ay çalışacak yanlış bilmiyorsam ekim de gezmeye baslayicak ondan ne isteyebilirim bütcem fazla değil o zamana 2k civar biriktiririm (çalıştığı otel de çamaşırhane de çalışanan kadının arabası :( ah türk genci)
  6. xSparkua.

Kuzenim Amerika ya gidiyor ne aldırabilirim ?

Kuzenim ekim ayında work and travela gidiyor kesinleşti 3000$ verdi şirkete 3 aylık gidicek ve amerika ya gitmişken ona bir şeyler getirtmek istiyorum 1500-2000tl kadar bütçem var apple watch veya jordan düşündüm
  7. xSparkua.

17Track ve 24Ship de kargo takip kodu yazmıyor ?

yurt dışından bir şey aldım ve kargo gümrükten geçtiğinde ptt kargo kodu yazılıyor diye biliyorum ?
  8. xSparkua.

Aliexpress Kargo süreci ?

Bildiğim kadarıyla daha önce 4-5 ürün aldım hepsi 12 gün civarlarında geldi fakat bu kargo 11 gün oldu daha varmadı ? bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
  9. xSparkua.

Aliexpress kargo durumu ?

Kargo 6 gündür hiç hareket etmiyor gümrükten geçmedi mi acaba ?
  10. xSparkua.

Aigo TR360 Alınır mı ?

Resimdeki 360mm Sıvı soğutmayı aldım 750 tl ye yurt dışından kullanan varsa iyi mi
  11. xSparkua.

Aliexpress track 17 bilgileri ?

Kargo gümrükten geçmedi mi orasını anlamadım daha önce sipariş yapan var mı ne zaman gelir ?
  12. xSparkua.

Aliexpress ten bilgisayar parçası olarak ne alınabilir

Beyler önerdiğiniz ucuz şeyler varmı kullanıma göre değişir fakat ucuz ram v.b ?
  13. xSparkua.

Aliexpress yaz indirimleri

Biliyorsunuz her yıl yaz indirimleri oluyor aliexpress te başladı get6 kuponuyla 50 dolar ürünlerde 6 dolar kupon oluyor bunu dışında ürünlerde gene kuponlar var eğer tavsiye ettiğiniz bir ürün varsa söylerseniz iyi olur
Top Bottom