Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

🔴Temu Türkiye ofisine yapılan operasyondan sonra Temu'nun yurt dışı alışveriş kategorisi kapatıldı. Artık vergisini bile verseniz Temu yurt dışından hiç bir ürün getirtemeyeceksiniz. Sitede sadece yerel satıcılı ürünler listelenmekte. Kredi bakiyeniz veya kuponunuz varsa yerel satıcılarda da...
  2. -Mehmet-

Temu dan bu tip bardak alan var mı ?

Kampanyadan birikmiş kredim var , gözüme bu tip bardaklar çarptı , hoşta duruyor , kalitesini merak ettim. Alıp kullanan var mı ? Metal olması sağlığa falan zarar verir mi diye çekindim...
  3. -Mehmet-

Bedava Kargolar da Yalan oldu !

Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek. Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça...
  4. -Mehmet-

AULA F75 Klavye Vergisiz 420 TL ! (Satıcı Şüpheli)

Aliexpress`te denk geldim , satıcının yorumu yok , güvenilir mi sizce ? Çeksem mi bir tane bilemedim :D Link 👉 Dolandırıcı şüphesi var , almayın.
  5. -Mehmet-

Yurt Dışı Alışverişe Elveda !

Yurt dışı alışverişlerde ki 30 Euro sınırına kargo ücretleri de dahil edildi ! Maalesef buda bize girdi arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Monitörüm arızalı olduğu için mobilden giriyorum haberi :) Kaynak : DarkWeb Haber https://www.instagram.com/share/p/BA1-Dx8alF
  6. -Mehmet-

Temu dan Figür alan var mı ?

Arkadaşlar Temu dan Figür alışverişi yapanlar var mı ? Kaliteleri nasıl memnun musunuz ? Absürt fiyatlı figürler ve lego replikaları var bi merak etmedim değil :D
  7. -Mehmet-

Kargom Almanya turnesinde :d

Yaklaşık bir buçuk haftadır yeni klavyemin kargosunu bekliyorum İtalya dan yola çıktı , bi ara uzun süre haber gelmemişti bende uçağa veya gemiye yüklendi herhalde diye düşünüyordum meğersem tırla Almanya gezisine çıkmış :kekw: Niye uçağa atıp getirmiyorlar bunu ülke içinde depo depo geziyor :D...
Geri