Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Temu dan bu tip bardak alan var mı ?

Kampanyadan birikmiş kredim var , gözüme bu tip bardaklar çarptı , hoşta duruyor , kalitesini merak ettim. Alıp kullanan var mı ? Metal olması sağlığa falan zarar verir mi diye çekindim...
  2. -Mehmet-

Bedava Kargolar da Yalan oldu !

Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek. Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça...
  3. -Mehmet-

AULA F75 Klavye Vergisiz 420 TL ! (Satıcı Şüpheli)

Aliexpress`te denk geldim , satıcının yorumu yok , güvenilir mi sizce ? Çeksem mi bir tane bilemedim :D Link 👉 Dolandırıcı şüphesi var , almayın.
  4. -Mehmet-

Yurt Dışı Alışverişe Elveda !

Yurt dışı alışverişlerde ki 30 Euro sınırına kargo ücretleri de dahil edildi ! Maalesef buda bize girdi arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Monitörüm arızalı olduğu için mobilden giriyorum haberi :) Kaynak : DarkWeb Haber https://www.instagram.com/share/p/BA1-Dx8alF
  5. -Mehmet-

Temu dan Figür alan var mı ?

Arkadaşlar Temu dan Figür alışverişi yapanlar var mı ? Kaliteleri nasıl memnun musunuz ? Absürt fiyatlı figürler ve lego replikaları var bi merak etmedim değil :D
  6. -Mehmet-

Kargom Almanya turnesinde :d

Yaklaşık bir buçuk haftadır yeni klavyemin kargosunu bekliyorum İtalya dan yola çıktı , bi ara uzun süre haber gelmemişti bende uçağa veya gemiye yüklendi herhalde diye düşünüyordum meğersem tırla Almanya gezisine çıkmış :kekw: Niye uçağa atıp getirmiyorlar bunu ülke içinde depo depo geziyor :D...
Geri