Arama sonuçları: *

1. Belalı Civciv

Yardım Yurt dışı siparişleri hakkında

6 Şubatan sonra alışveriş yapan var mı? kargonuz geldi mi ya da gümrükte kaldı ise ücreti ne çıktı? Türkiyedeki kan sömüren firimalar yüzünden yurt dışında 1000tl ye satılan kulaklık Türkiyede 2500TL ve bu durum çok can sıkıcı vergisi ne ise yurt dışından almayı yeğlerim gibi düşünüyorum ama...
  2. Belalı Civciv

Yardım Fatura geriye dönük kesilse ürünüm kargodan geçer mi?

Yurt dışından bir ürün almayı düşünüyorum gümrükte genelde şu oluyor diye biliyorum yeni bir yasa yürürlüğe giricek ise ondan önce faturalandırılan ürünler bu yasadan muhaf tutuluyor mesela bir firima ile konuşsam ve faturayı 31 ocak olarak kestirsem kargom geçer mi acaba? Yasal değil fakat...
  3. Belalı Civciv

Açık gelen ürünlerimden dert yakınıyorum (A kargo)

A kargo diycem ismine sloganları şu Açılmamış kargo bizde önem taşır bizde bu yüzden açarız. (sloganları değiştirilmiştir) Şimdi öncelikle WLmouse firmasının bildiğiniz üzere 2. yıllarına özel çıkardıkları bir mouse pad var Jumu ve Meow2. Forumda belki beni bilenler vardır ben kapalı kutu...
  4. Belalı Civciv

❌İndirim Bitti! Ne olduğunu anlamadığım şey ( 3.50 TL ) Amazon US satıcı

https://www.amazon.com.tr/dp/B073JDXSGJ?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  5. Belalı Civciv

💥Aliexpress yeni hesaptan alışveriş yaptığımda siparişim iptal ediliyor? Çözümü

Aliexpresste sıcak fırsatlar konusunda gördüğünüz gibi bu aralar bir sürü aliexpress indirimi var ve bir yerden sonra alışveriş yaparken siparişlerinizin red edildiğini fark ediyor olabilrsiniz bunun sebepleri bilinmesede genelde aynı ip yada aynı kişi üzerinden , farklı hesaplar aracılığı ile...
  6. Belalı Civciv

Yardım Aliexpress hata alıyorum ( 2 )

BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI
  7. Belalı Civciv

Yardım Aliexpress hata alıyorum

Nasıl çözebilirim
Geri