Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Yardım TEMU Bu Ürünler 200₺ ye Alınır mı?

arkadaşlar merhaba bu 3 ürün toplam 212 TL'ye geliyor ekstra yüzde 20 kuponum var
  2. Otobuscu06

Aliexpress Siparisimde Yanlıslık Olabilir mi?

arkadaşlar merhaba az önce aliexpressten bir siparis verdim ancak sipariste tcmi dogru girdim mi kontrol etmedim sizce bir sey olur mu?
  3. Otobuscu06

ALIEXPRESS 500 TL REALFIT F3 H.O/G.O?

Arkadaşlar merhaba aliexpress üzerinden 500 TL'ye halihazırda kullandıgım realfit f3 kulaklıgımdan yine siparis verdim sizce nasıldır? şuanki realfit f3üm bozuldu o yüzden alıyorum 1739386663 arkadaşlar sizce iyi mi oldu?
  4. Otobuscu06

Yardım Aliexpress'ten Ürün Alabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba fotoğraftaki kulaklığı satın alacağım ancak türkiyeye gönderirler mi emin değilim nasıl işliyor bu durumlar?
  5. Otobuscu06

Yardım TEMU Siparişim Gelir mi?

Arkadaşlar merhaba temu üzerinden dün ve bugün olmak üzere bi siyah bi beyaz aj159 pro aldım ikisinide farklı hesaptan aldım ancak ikisini de kendi adıma verdim yani bu siparişlerde iptal vs. durumu olur mu ? 1739093351 arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var siparişim gelecek mi ? 1739093499 up up...
  6. Otobuscu06

Yardım TEMU Siparişim Gümrüğe Takılır mı ?

arkadaşlar merhaba günaydın herkese temudan 2 ücretsiz ürünlü bir sipariş verecegim aşağıda da gördüğünüz gibi, ama 1000₺ vergi cıktı yani sadece vergi bile 30 euro yapıyor sizce gelir mi bu siparis?
  7. Otobuscu06

Yardım Aliexpress iptallerde vergi ve kargoyu geri oduyor mu?

Soru başlıkta arkadaşlar
Geri