Arama sonuçları: *

1. mcjrowss57

Yardım Temudan aldığım ürün gümrüğe girmeden kargolandı

Temudan aldığım ürünün normalde gümrüğe verilip geçmesi lazım fakat hiç gümrüğe girmeden direk irsaliye oluşturuldu ve şuan taşıma halinde bug mu oldu ?
  2. mcjrowss57

Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

Merhabalar bildiğiniz üzere ajazz temuda tüm ürünlerini kaldırmıştı. Fakat bugün yeni 1 ürün koymuş. Sizce ajazz mouse'u tekrar satışa koyar mı? Ona göre mouse alacağım.
  3. mcjrowss57

Yardım Aliexpress erken ödeme, erken kayıt fırsatı nedir sıkıntı çıkar mı ?

Başlığı okuyun soru bu teşekkürler. 1717593041 ?? Acil cevap lazım ürünü alicagim
  4. mcjrowss57

Yardım Aliexpress tüm vergiler ödeme kısmındaki vergiler mi?

Merhaba aliexpress ten klavye alicam ödeme kısmındaki vergilerle +200 ekleniyor, başka vergi varmı acaba?
  5. mcjrowss57

Yardım Neden bu kadar ucuz?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 123,28TL 47%OFF | SSD NVME M2 Pcie Gen 4 7300 Mb/s 4TB 2TB 1TB 2280 soğutucu SSD Nmve Disk sürücüler PS5 DIY oyunları bilgisayar PS3 PS4 PS5 için dahili https://a.aliexpress.com/_onwoVNG bu ilan neden bu kadar ucuz 4tb dish ₺1500 e falan...
  6. mcjrowss57

Öneri aliexpress PC için hoparlör/kulaklık önerisi orjinal

Aliexpress te ilk indirim kuponum Var onun için orjinal güvenilir PC için hoparlör/kulaklık arıyorum varsa soylermisiniz ?
  7. mcjrowss57

Öneri aliexpress ilk indirim için 1500tlye kadar mouse önerisi

merhaba aliexpress hesabı açtım ilk indirim kuponum var bununla mouse alıcagım ilk indirimli mouse istiyorum. türkiye gönderim olsun yoksa alamam. teşekkürler şimdiden
Geri