Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Temu paket gecikmesi

hayırlı aksamlar dostlar bir adet temu paketim var çarsamba gece 4 den beri ucusta yaklasık 3 gün falan işte daha once cok kez siparis verdim ama hiç bir zaman bu kadar havada kalmadı genelde 1 gün olmadan iniş yapardı sizlerdede aynı durum varmı acaba merak ediyorum genel bir gecikmemi
  2. Eymenzz

Aras Kargo kargoyu kaybetti

Dostlar merhaba iyi akşamlar diliyorum sizlere. Bir adet Temu kargom vardı 4 Kasım'da gümrükten Aras Kargo'ya teslim edildi. 6 Kasım'da teslimat tarihi dendi 5 Kasım'da dağıtıma çıktı tabii ki yalandan ve gelmedi o günden bu güne teslimat şubesinde kıpırdamadan kaldı bende cumartesi şubeye...
  3. Eymenzz

Temu gümrükde bekleme sorunu

dostlar merhaba temudan bir siparişim var 3 gun oldu hala gumrukte temu müşteri hizmetleri arasa kargo ile konusun dedide bana verdikleri takip kpdu calısmıyor suan ben arasa ulassam ne diyecegim dostlar bilen varmı
  4. Eymenzz

Resmi Tatillerde Gümrük İşlemleri Nasıl İlerler?

merhaba dostlar temudan bir şiparişim var pazartesi gecesi türkiyeye gelicek ama biliyorsunuz salı gunu yarım gun carşambada tam gun resmi tatil bu süreçte gümrükler calısırmı acaba bazı yerlerde calısır bazı yerlerde calısmaz diyorda daha once boyle denk gelen varsa yorum atabilir ise sevinirim
  5. Eymenzz

Temu TC numarası için yardim

Dostlar merhaba temuda 2 adet hesabım vardi ikisndede aynı TC vardı isim falan her şey aynı ilk hesaptan baya siparişim var diğer hesaptamda sipariş verdim şimdi ama iki hesabında TC si aynı bir sorun yaratır mı bu gümrükte falan
  6. Eymenzz

Temuda minimum sepet tutarı bugu varmı

dostlar merhaba temudan bir sey alıcaktım 400 tl eskiden sepet bugu vardı denedim oda olmuyor bildiginiz baska bir bug falan varmı acaba
  7. Eymenzz

Temu kargom hakkında yardım

dostlar herkese merhaba ben temudan bir ürün aldım o ürün havalimanına vardı 19 temmuzda 2 gun once yanı bu siparisten 7 gun sonra bir urun daha siparis ettım oda suan nakil halinde acaba benim havalimanındaki kargomu nakil halindek,i kargom içinmi bekletiyotlar orda bir birlestirmemi yapıcaklar
  8. Eymenzz

Bu monitör ışığı Alınır mı?

Dostlar bu Alınır mı? sizce Samsung G3 alicagim 24 inç küçük gelirmi sizce
  9. Eymenzz

Temu türkiyede operasyon merkezi ile teslimat süresini 1 güne indirmeyi planladı

dostlar merhaba yeni gordugum habere gore temu türkiyede operasyon merkezi acmayı hedefliyormus teslimat surelerini 1 güne indirmeyi planlıyormus sizler neler dusunuyorsunuz bu konu hakkında benimde soyledigim kargo 3 gunde cinden geldi ve gumrukten gecti acayip hızlıydı
  10. Eymenzz

Temu kargom gemi ilemi uçak ilemi geliyor

Dostlar merhaba temudsn aldığım diparis uçakla mi geliyor yoksa gemi ilemi
  11. Eymenzz

Temu sipariş iadem için yardim

Merhaba temudan kendime keycaps söyledim dükkandaki abiyede ıvır zıvır söyledim o kendi ürünlerini beğenmedi iade ettik geri istemediler ürünleri ve bende begenmedigim için iade etmek istiyorum bendende ürünü geri istemiyorlar bir sorun olurmu yani nerdeyse tüm ürünleri iade ettik geri...
  12. Eymenzz

Temu urunlerim gumrukten gecermi

merhaba temudan urunler almıstım ama bunlar gumruku gecer degilm ibir sorun olmaz
  13. Eymenzz

Temu sipariş gümrük tarafından teslim ediliyor ne demek

Merhaba temudan ilk defa bir şey aldım şuan kargom Gümruk tarafından teslim ediliyor diyor bu ne demek gumruktemi suan yani
  14. Eymenzz

Temu ayrı ayrı 3 şipariş vermek sorun yaratırmı

merhaba temudan suana kadar artarda 3 tane ayrı ayrı şipariş verdim toplam 4 ürün ama soyle soyledim yani 1.şiparişte 2 ürün diger ikisinde 1 ürün bir sorun yaratırmı ilk şiparişlerim havaalanına dogru gidiyor onlar gelirmi yoksa digerleri ile birliktemi ucaga koyarlar cunku bayadır ordalar
Geri