Arama sonuçları: *

1. D

Glocal zone güvenilir mi?

seyehat eden ürünü alabilecegini soyledi hic alisveriş yapmadim glocal zoneden güvenilirmidir üstatlar
  2. D

Japonya pokemon kart alınacak site önerisi

beyler glocal zone den alışveriş yapıcam biri yazdı ama sealed box pokemon kutusu ariyorum bildiğiniz güvenilir site varmı ve one piece sealed box aynı şekilde varsa öneriniz bekliyorum üstatlar
  3. D

Glocal zone ile alakalı sorum

hocam hiçmi amerikaya yada japonyaya giden yok bir türlü alışveriş yapamadım şurdan varmı bu tarz uygulama falan bilen
  4. D

Amazon us`dan 50 dolarlık alışveriş yapacağım gümrükte kalırmı acaba ?

amerika amazondan 50 dolarlık bir şey alacağım ama gümrükte vergi ne kadar çıkar onu bilmiyorum yada gümrükte kalırmı daha önce alışveriş yapmış arkadaşların cevaplarını bekliyorum . hayırlı Ramazanlar
  5. D

Temu 1130 tl üst sınırı gümrükte sıkıntı çıkarırmı

buna güvenerek 1112 tl indirimsiz fiyat ile alim yaptim gümrükte sorun cikmiyacagini söylüyorlar sorun olurmu ( soyledgim fiyat vergisiz ürünlerin toplam fiyatı)
  6. D

Aliexpressten ürün alırken dikkat edilecek önemli bir şey varmı beyler

kupon vermiyor kupon bilen varsa söyliyebilirmi ve siparişimin gümrüğe takılmaması için neye dikkat etmeliyim
  7. D

Temu bu iki siparişim gümrükte kalırmı yardım !!

toplam 7 adet ürün satın aldım 2 ayrı sipariş normal fiyatları yaziyor gümrükte kalırmı ek vergi çıkarmı yardımcı olurmusunuz
Geri