Arama sonuçları: *

1. Ou-Sama

Zen Market Alışveriş Yardım

Zenmarket'den bir figür almak istiyorum daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Gümrük işleri nasıl oluyor, yardım lazım.
  2. Ou-Sama

Yardım Yurtdışından Ekran Kartı Almak

1200 Dolar'a yurtdışından ekran kartı alsam burada ne kadar vergi öderim, yeni sistem hakkında bilgim yok.
  3. Ou-Sama

Amazom.com ' dan Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerelenler

AMAZON ALIŞVERİŞ Öncelikle Yazı Bana Ait Değildir, İnternette Buldum ve Çok Faydalı, Yurtdışı Amazon'dan ürün alacak mutlaka okumalı, ürün almanız da okumanız da fayda vardır. DİKKAT: Amazon hesaplarınız size özeldir kimseye vermeyin. Ve alışveriş yaparken güvenmediğiniz kişiler yanınızda...
  4. Ou-Sama

Amazon Uk' Den 1500 Sterlin Üstü Alışverişe Ne Kadar Gümrük Vergisi Ödeyeceğim

Arkadaşlar herkese iyi günler. Amazon.co.uk'den 1500 Euro üstünde sipariş verdim, 2993 Sterlin. 1500 Euro üstü siparişlere sanırım %18 KDV + %20 ÖTV ödeniyormuş. Bu doğru mudur? Ne kadar vergi ödeyeceğim? Ben bunu bilmiyordum yeni öğrendim. Üstelik ürünü 3.parti satıcıdan verdim, şuan iptal...
  5. Ou-Sama

Blokeli BTC nedir, Güvenilirmidir?

Selamünaleyküm. Uygun fiyata ekran kartı satan birini buldum ama ödeme yöntemi olarak bunu istiyor, bu konuda hiçbir bilgim yok, dolandırıcı mıdır? Yoksa Güvenilir mi? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Bana belirttiği detayları aşağıya bırakıyorum. Satın almak istediğiniz cihazın...
Geri