Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Amazon yurt dışından figür almak?

Amazon'dan figür almak istiyorum fakat istisnasız her figürde figürden daha yüksek fiyatlı shipment ücreti istiyorlar. Bu shipment ücretini düşürebileceğim ya da sıfırlayabileceğim bir yol var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  2. c0rbius

Türkiye numarasına SMS almak istiyorum.

Fkae sms ile +90 bir numaraya sms almam gerekiyor. Daha önce 5sim.net i kullanıyorum fakat rusyanın swiftten çıkartılmasıyla artık buraradan alışveriş yapmam yasaklandı sanırım. Bilinen başka bir site var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  3. c0rbius

Aliexpress 100 dolarlık alışveriş için kupon arıyorum.

Aliexpress üzerinden 100 dolarlık ürün satın alacağım. Kupon öneren varsa yazabilir. Plati üzerinden satılan kuponlar da olabilir.
  4. c0rbius

Aliexpress'ten alınacak kutulu mouse'a ne kadar vergi biçilir?

Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Aliexpress'ten 75 tl'lik kuponumu kullanarak linkteki fareyi almayı planlıyorum. Sizce ne kadar gümrük vergisi kesilir. Kapıda ne kadar öderim? Bu arada kargo ücreti bulunmamakta. Kutusa da çok büyük gelmedi bana ama tereddüt ettim. Ürün linki
  5. c0rbius

Aliexpress gümrük vergileri hakkında

Arkadaşlar ben Aliexpress üzerinden bir kupondan faydalanarak bluetooth kulaklık almak istiyorum. Acaba ürün kapıma geldiğinde kargo ücreti olarak ne alacaklar çok merak ediyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Ürün...
Geri