Arama sonuçları: *

1. Mithril

Temu kredi iadesi dalaveresi

Alttaki eklediğim görsellerde ürünün vergisiz fiyatının tamamı kredi olarak iade mi oluyor yoksa bir kolpamı var?
  2. Mithril

Vergi itirazı/vergi düşürme nasıl yapılır?

Biraz bilgim var ancak iyi bilen birinden öğrenirsem daha iyi olur.
  3. Mithril

Aliexpress kargo sorunu

9 şubatta kz eds sipariş verdim kargom bir türlü bana ulaşmadı aliexpress te hala taşımada olduğu yazıyor satıcıya yazdığımda ise merak etmeyin paket size ulaşıcak diyor. 17 track ten baktığımda ise saçma sapan şeyler çıkıyor acaba ne oluyor. Bir kargomun daha 3 ayda gelmesini kaldıramam. Takip...
  4. Mithril

Yardım Aliexpress kargo anormal boşluk

Yaklaşık 42 gündür kargomu bekliyor son 1 hafta daha bekleyip iptal edicektim ama bir gelişme oldu. 17 track ten bakınca kargoda anormal boşluk diyor aliexpress ten bakınca da gümrükçe tutuluyor. Acaba ben ne yapmalıyım ne yapabilirim? Takip no: RB077939823SG 1619602160 @AydinSahin
  5. Mithril

Yardım Aliexpress kupon kardeşliği kupon iadesi

Aliexpress ten yaklaşık 2 ay önce bir kulaklık almıştım ve ürün 40 gündür gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek. Ürünü zamanında kupan kardeşliği kuponu ile almıştım. (10 dolarlık olan.) ve ürün için para iadesi alacağım 1 hafta daha bekleyip. Bildiğim kadar para iadesi alırken kuponda iade ediliyor...
  6. Mithril

Yardım Aliexpress kargonun gelmeme sorunu

12.03.2021 tarihinde edifier x3 aldım ve tam 38 gündür kargoda. Kes onu da 0.07 tl ye alığım mouse 14 günde gelirken bu neden bu kadar uzun sürdü sizce?(Aynı kargo şirketi Singapur post.) Tahmini teslimat süresi ise 4-12 nisandı. Genelde türkiyeden edifier x3 alanların kargosu 14-25 günde...
  7. Mithril

Yardım Aliexpress kargo sorunu

Aliexpress ten 220tl ye bir kulaklık aldım ve 28 gün oldu ve hala Türkiyeye ulaşmadı. 10 kuruşa aldığım mouse 14 günde geldi acaba bu neden bu kadar uzun sürdü?
  8. Mithril

Aliexpress bir ürünü almazsak ne olur?

Aliexpress ten bir ürün aldım şuan ilimdeki ptt şubesinde ürün çok ucuz birşeydi vergi falanda çıkmış ben bu ürünü almaz isem ne olur?
  9. Mithril

AliExpress kargo sorunu

ürün şuanda olduğum ilde. AliExpress ten kargo takibine baktığımda"Alım noktasına ulaştı lütfen gönderiyi alın. " diyor ptt den baktığımda ise zimmete alındı diyor. ptt bu ürünü evi getirirmi yoksa benimmi gitmem lazım?
  10. Mithril

AliExpress birden fazla ürüne vergi

Ürünü fiyatı 8 tl ama kargo ücreti yüksek ben bu üründen 4 tane alıp 83 tl lik kuponumu kullanmak istiyorum acaba kaç tl vergi gelir?
  11. Mithril

Bir ürünün vergisini ödememek

0.07tlye bir mouse almıştım yanlışlıkla. ürün türkiyeye gelmiş ve 17 lira vergi çıkmış ve ben bu parayı ödemek istemiyorum ürün kapıma kadar gelse yada şubeye ben bu ürünü almazsam ne olur veya bir sıkıntı çıkarmı?
  12. Mithril

Aliexpress ne kadar vergi gelir?

https://a.aliexpress.com/_mLSP8Pv ürünün normal 16gb lık versiyonu 20 tl kargo dahil vergi değil. Ben yeni kullanıcı indirimi ile 0.07 liraya aldım acaba ne kadar vergi gelir?
  13. Mithril

Çözüldü✓ Aliexpress vergi durumu

aliexpresste bazı ürünlerin sipariş yerlerinde vergiyi direk sipariş ederken ödeyebiliyoruz .(bazı ürünlerde)oradan vergi ödeyince ürün elimize geçtiğinde birdaha vergi ödüyormuyuz?
Top Bottom