Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Aliexpress 65 Lira Gümrük vergisi gözüküyor

Dostlar kes onu kampanyasını biliyorsunuz. Ordan indirimle 3 liraya airpods aldım ve şuan ptt kargo takip ekranına baktığımda 65 lira gümrük vergisi gözüküyor. Normalde 12 13 lira gelir diye bekliyordum. Buna itiraz etme gibi bir şey var mı ? Yoksa kargoyu almayacağım.
  2. SemihÖzdoğdu

Aliexpress Yeni Kullanıcı Flaş Bellek Önerisi

Dostlar yeni kullanıcıya özel flaşlar 0.15 kuruş. Ancak çok fazla marka model var. Bu 64 gb 3.0 flaş 28 tl oluyor. Hızı çok önemli değil sadece içine fotoğraflarımı yedekleyip bir kenara atıcam. Yeni kullanıcı olan varsa bir göz gezdirip öneri yapabilir mi ? https://a.aliexpress.com/_mN0BjtG
  3. SemihÖzdoğdu

Aliexpress Bu Ürünü almama yardımcı olur musunuz ?

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mKg1Ofc
  4. SemihÖzdoğdu

Aliexpress 3 Tl'ye Kulaklık Alıyorum

Dostlar aliexpress'e girdim ve 3 tane kart çıktı. 1 Tane seçtim ve seçili tüm ürünler 3 Tl olan kart çıktı. En mantıklı seçenek bu kulaklık geldi ancak aklımda bir kaç soru var. 1: Vergi ödeyecekmiyim ? Ödeyeceksem ortalama ne kadar ödeyeceğim. 2: Fiyatlandırma da herhangi bir sıkıntı çıkar mı...
  5. SemihÖzdoğdu

Aliexpressten ayakkabı almak ?

arkadaşlar bu ayakkabı almayı düşünüyorum.Ücretsiz sevkiyat yazıyor gümrükte vb yerlerde ayriyetten para ödemem gerekirmi ? Bilen varsa detaylıca yazarsa sevinirim. 1618666818
  6. SemihÖzdoğdu

Yurtdışından ekran kartı almak ?

Arkadaşlar yurtışından fiyat almak istedim.Bende uzak bir akrabadan ekran kartı sordurdum INNO3D Rtx 2060 480 dolar dediler.Garanti vs varmı diye sordum.Herhangi bir sıkıntıda götürüp yenisini alıyormuşuz.(Karta kendin zarar vermediğin sürece,kırma vs vs) alınır mı? ? Fiyat Türkiye'ye göre çok...
  7. SemihÖzdoğdu

Newegg'den ekran kartı alınır mı? ?

Arkadaşlar newegg.com dan daha önce bir eşya satın alan varmı ? Güvenilirmidir ? Ekran kartı almayı düşünüyorum.En ucuz asus rog strix 2060 buldum 674 dolar gönderme bedeli ile.alınır mı? ? Garanti vs veriyorlarmı bilgisi olan varsa yazarsa sevirinirim. Rtx 2060 : 674 Dolar (göndermeyle beraber)...
  8. SemihÖzdoğdu

Yurt Dışı Ekran Kartı Fiyatları

Arkadaşlar yakın zamanda ırağa gideceğim bilgisayarın 2 3 parçasını ordan almak istiyorum.Rtx 2000 serisinin ordaki fiyatlarını bilen varmı acaba? note 8 getirmiştim 190 dolara ucuz olacağını düşünüyorum,bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Top Bottom