Arama sonuçları: *

1. Pala

Aylık maks ne kadar yurtdışı aliverişi yapılırB

Beyle şuanda temudan 2 paket ürün aldım 1 tane de aliexpressden (her sipaişimde adresler aynı ama tc kimlok no fln farklı9 şimdi 1 tane daha aliexpressden alıcamda acaba gümrükte fln kalırmı
  2. Pala

ALİEXPRESS ERKEK KOL SAATLERİ ORİJİNALMİ ?

https://tr.aliexpress.com/item/1005005454728216.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59b3406aPOeIyW&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur https://tr.aliexpress.com/item/1005005119061131.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59b3406aPOeIyW&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur...
  3. Pala

AMAZONDAN İHRACAT YAPMAK KARGO ÜCRETİİ ??

Beyler ortalama 1desi olan 400gr olan bir ürün amerikaya ihraç etsem amazonla kaç tl kargo ücreti öderim
  4. Pala

Paketi Açılmış Ürün İade Aliexpress

Beyler paketi açılmış ürünü iade edebiliyormuyum
  5. Pala

Aliexpress Yeni Kullanıcı Kuponuy

Beyler google hesabımı değiştiriyorum bana 30 tl lik kupon veriyor farklı farklı hesaplardan sipariş vericem sizce kural ihlali olur mu ?
  6. Pala

Vergi Hesaplama Sistemi Aliexpress

Beyler bu ürün kaç tl vergi gelir vergi sistemi nasıl hesaplanır
  7. Pala

Aliexpress den 1000tl ve üzeri alışveriş kupno kazanma

Beyler bir kere durup dururken verdide acaba kupon kazanma taktiği varmı 1000tl ve üzeri alışveriş yapıcam kupon falan bekliyorum ama bayadır gelmiyor Fikrinizi Alayım ?
  8. Pala

Aliexpress Kes Onuda %94 bırakırsak ne olur

Sayın admin 2 saattir anakonuya yazıyorum ama kimse cevap yazmıyor sadece gt yapıyorlar rica ediyorum konu kalsın Beyler %94 de kaldı yapamıyorum 5 saat kaldı çok yavaş ilerliyor %1 falan artıyor acaba bu %94 indirimle alamazmiyım
  9. Pala

Kes Onu Yardımlaşma !!

Beyler Haydi Halledelim Şunu https://a.aliexpress.com/_mPLg0TU
  10. Pala

Beyler Nedense Kes Onu Olmadı

Beyler 8 kişi yaptım ama 182 tl kaldı diyor ne yapıcam Anlamadım ?
  11. Pala

Aliexpress Kes Onu Hakkında Bilgilendirici

Beyler şuanda kes onu var ama bence çoğu kişi bu olayı bilmiyor aynı zamanda bende bilmiyorum bilgilendirirseniz sevimirim mesela ben 8 kişinin tıklaması lazım ürünüme Ailelerimin telefonundan hallediyorum farklı e postalarla bir problem olmaz dimi veya birden fazla kes onu siparişi...
  12. Pala

Bu Ürün Vergisi Ne kadar gelir amazon amerika

https://www.amazon.com/Invicta-Collection-Stainless-Left-Handed-Leather/dp/B0009P66TU/ref=sr_1_1?crid=Z719ZAX8ZARY&keywords=invicta+2771+force+lefty+chronograph&qid=1647457161&sprefix=%2Caps%2C359&sr=8-1 Beyler Vergisi Kaç tl gelir Gümrüğe falan takılmaz dimi ?
  13. Pala

Çözüldü✓ Amazon Amerika Alışveriş

Beyler kayıt olucam her şey tamam telefon numarasını eklicem diyorki + bilmem ne ile başlayacak sadece sayı olacak yazıyorum +9005448338383 mesela kabul etmiyor neden
  14. Pala

Alibaba türkiye için güvenlimi ?

Beyler googleden baktımda yüksek ihtimalle doğru göstermiyor 2,990 yeni kaç türk lirası ediyor
  15. Pala

Aliexpress Ek Vergi Öder miyim ?

Beyler Kaç TL ve üstünde ek vergi gelir 5-6 adet işlemci alıcam ortalama 1800tl falan tutacak vergilerle ek vergi gelirmi
  16. Pala

Aliexpress Kupon Kazanma

Beyler Nedense bir anda kardeş kupon tarzı bir şey geldi birşeyler yaptım 80 tl lik kupon verdi ancak kullanıoyum sipariş iptal ediliyor yani bana kullanıdırtmayacak acaba nasıl kupon kazanabilirim ?
  17. Pala

Aliexpress Alışveris Yapamıyorum

Beyler kartım yurtdışına açık yeteri kadar para var adresimi TC mide yazdım neden olmuyor hesap bilgilerindeki isimle karttaki isim aynı değil acaba ondan mı ?
  18. Pala

Aliexpress Kupon Kazanma

Beyler aliexpressden 270 tl ye ürün alıcam kuponum yok nasıl kazanabilirim legal bir şekilde Yardımcı Olursanız sevinirim.
  19. Pala

Çözüldü✓ Beyler ¥ 2,360 Kaç TL ediyor Google 24 TL falan diyor

Yüksek İhtimalle ben yanlış bir şey yaptım aliexpress de bir ürün ¥ 2,360 kaç tl ediyor
  20. Pala

Aliexpress Alışveris

Beyler şimdi ürün alıcam adresim TC falan yazdım vergiler direk ödeniyor zaten her şey tamamdır dimi ? şimdi beni ne bekliyor ?
Top Bottom