Arama sonuçları: *

1. Hasan_Enes

Amazon de kargonun 4 gündür aynı şekilde durması

Merhaba arkadaşlar ayın 23'ünde Delux M800 Ultra siparişi verdim ürün ayın 27'sine kadar durumu güncellendi sürekli lakin durum (paket, kargo şubesinden çıktı. Hoofddorp, nl) buraya gelince 27'sinden beri değişmedi süreç nasıl işliyor kargom şu an nerede ne durumda bilgisi olan deneyimi olan...
  2. Hasan_Enes

Shenzen Audio'dan alınan kulaklıkta vergi çıkıyormu ?

Merhaba Shenzen Audio üzerinden Moondrop Chu II almayı düşünüyorum lakin vergi sürecini bilmiyorum bir ara forumda site kendi ödüyor diye okumuştum ama emin değilim
  3. Hasan_Enes

3 gündür gümrükte bekleyen sipariş ne zaman gelir?

16 Mayıs saat sabah 9'da ürünüm gümrüğe gitti. Bayramı saymaz isek 3 gündür ürünüm gümrükte bekliyor herhangi bir mail gelmedi. Ne yapmalıyım kaç günden sonra şüphelenmeliyim?
  4. Hasan_Enes

10 gündür Çin'den Türkiye'ye gelemeyen kargo!

Merhaba arkadaşlar, Çin'den 22 Nisanda X5460 işlemci aldım ve 2 Mayıs'ta uçakla Türkiye'ye gelmeye başladığını gördüm yaklaşık 10 gün oldu kargodan ses seda yok eskiden kulaklık aldığımda 1 haftada geliyordu TR'ye ama şimdi böyle kaldı ne yapmalıyım ürünün tahmini teslimatı 1 gün geciktiği için...
  5. Hasan_Enes

Her gün işlem tarihi değişen yurt dışı kargom

AliExpress üzerinden 4/20/2022 tarihinde Xeon X5460 işlemci siparişi verdim ve 2 gün sonra yani 22'sinde kargom isleme alindi. 25'inde PTT üzerinden takip kodumu buldum ve takibi PTT üzerinden yapmaya başladım ve sirasiyla fotoraftaki gibi gelişmeler oldu lakin girilen işlemlerin tarihleri her...
  6. Hasan_Enes

Ertelenen kargo ne zaman gelir?

AliExpress üzerinden 2022/4/20 tarihinde X5460 işlemci siparişi verdim ve bu ürün ertesi gün kargoya verildi. Verildi verilmesine kargonuz gecikti deyip tahmini teslimatı 10 Mayıs'tan 19 Mayısa uzattılar. bugün 27'si ve global cainiao 5 gündür aynı, AliExpress sitesi de aynı duruyor. bir PTT'de...
  7. Hasan_Enes

E900 Pro sizce yolda mı?

Hocalar selamlar korgom 1 şubatta gümrük işlemleri başladı o günün akşamı şöyle bir mail geldi Aliexpress'den bu nedir *** numaralı siparişiniz ülkenize vardı ve en yakın postane şubesine doğru yola çıktı yazıyor bu ne demek kargo takipte gümrükte bekliyor işlemleri başladı diyor PTT'den...
  8. Hasan_Enes

E900 Pro aldım 10 gündür gümrüğe gelemedi!

E900 Pro aldım 10 gündür gümrüğe gelemedi normal bir durum mu?
Geri