Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

🔥İndirim Sapphire Pulse RX6600 8GB 612 Dolar/ AmazonJP

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Amazon JP üzerinde Rx 6600 oldukça kelepir bir fiyatta ve bunu sizinle paylaşmak istedim...
  2. Mert Özkaya

🔥İndirim Aliexpress 11.11'e Özel 100TL ve Üzeri 50TL Kupon Dağıtıyor!!

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra tekrar Aliexpress kampanyası ile beraberiz:") Aliexpress 11.11 Kampanyasına özel sadece 2 gün sürecek bir kupon veriyor. Yani 13 kasımda aldığınız kuponlar geçersiz sayılacaktır. Kuponu Almak İçin Yapmanız Gerekenler; -Aliexpress uygulamasına telefon...
  3. Mert Özkaya

🔥İndirim Çok Ucuza Gpu Dik Tutma Aparatı!

https://a.aliexpress.com/_mqBT18J Çok Ucuza ekran kartı dik tutma aparatı buldum. Fiyatına kesinlikle değer. İsteyen arkadaşlar Türkiye'den alıp 300-400tl bütçe ayırmasın derim.
  4. Mert Özkaya

🔥İndirim Odasını Güzelleştirmek İsteyenlere Ufak Bir Öneri!

Aliexpress üzerinden güzel bir öneri yapacağım https://tr.aliexpress.com/item/4000430239310.html?spm=a2g0o.cart.0.0.56b33c00Rd4IPz&mp=1 Bu fiyata tabii ki de alınmaz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-10-dolar-kupon-nasil-alinir.259880/ 10 dolar kuponu alarak neredeyse bedavaya...
  5. Mert Özkaya

Aliexpress Kupon İle Alınacak Ürün Önerileri?

Beyler kupon ile alınabilecek ürünleri sıralarmısınız:) Veya siz ne aldınız?
  6. Mert Özkaya

Aliexpress Kulaklık Arayanlar Buraya!

https://tr.aliexpress.com/item/4001271737868.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5b4a3c00EoR13N&mp=1 10 dolarık kupon ile 128 liraya geliyor. +50 vergi desen 180 lira eder. Gayet iyi. Furyx modelinin kablolu hali gibi.(benzer)
  7. Mert Özkaya

Rampage Drop Plus-Razer Viper Mini?

Aliexpress üzerinden ikisinden birini alacağım. Razer viper mini 210 lira gibi bir fiyata geliyor. Rampage Drop plus ise 230 240tl gibi bir fiyat geliyor. mouse olarak şu an Rampage Smrx44 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Kulaklık olarak da Trust Blizz kullanıyorum bununda bir sıkıntısı yok :D...
  8. Mert Özkaya

Yurt Dışından Razer mouse ?

https://tr.aliexpress.com/item/33059532270.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6aab428b6NIFle&algo_pvid=8166ad6d-caad-402d-a7aa-efe7aa4149aa&algo_expid=8166ad6d-caad-402d-a7aa-efe7aa4149aa-11&btsid=0bb0623916105581419826821edc2a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Uygun fiyata...
  9. Mert Özkaya

Kargom Dağıtıma Çıktı Fakat Gelmedi?

Beyler ne demek oluyor tam olarak?
  10. Mert Özkaya

🔥İndirim Alixpress Bedava Kupon Veriyor!!

Beyler aliexpresse girdiğiniz zaman size seçkin kuponu veriyor. Almak isteyen alsın 76 tl değerinde.
  11. Mert Özkaya

Aliexpress Bu Ne Demek Oluyor?

Satıcı ürünleri iade etme teklifinizi kabul ederse sizden teslim aldığınız ürünleri iade etmeniz ve bir iade takip numarası girmeniz istenecektir. Beyler iade ederken bunu diyor takip numarası girmem gerekiyomuş nasıl olcak bu en az 400 500 lira kargo parası çıkar?
  12. Mert Özkaya

Ptt Kargo nun Reziliği!

Beyler yurt dışından ürün aldım 8 günde türkiyeye girdi 6 günden beri istanbul ptt pimde bekliyor gümrükten 6 günde geçemedi. Arıyorum sırada 4 kişi 5 kişi var diyor bekliyorum 10 20dk açıyorlar ses vermiyorlar ses gelmiyor 3 kez aradım 3 ündede başta ses geliyor açma sesi sonra ses yok. Bu ne...
  13. Mert Özkaya

Yurt Dışından Gelen Kargo Gümrükte Kaç Gün Bekler?

Beyler aliexperssten ürün aldım 9 günde türkiyeye girdi fakat 4 gündür gümrükte bekliyor kaç gün bekler tahminen?
  14. Mert Özkaya

Alibabadan Alışveriş yapılır mı??

Beyler birçok kez aliexpressten mal aldım fakat alibabadan hiç almadım alsam sıkıntı çıkarmı? Aliexpresse göre çok daha ucuz
  15. Mert Özkaya

Öneri Alibaba Güvenilirmidir?

Beyler her zaman aliexpressten kart alırdım fakat çok pahalandı alibaba da rx 570 4gb xfx in 500 lira rx 580 8gb 800 lira yine xfx bunlar güvenilirmidir? Veya bilen varsa güvenilir bir satıcı önerebilirmi rx 570 veya rx 580 satan
  16. Mert Özkaya

Yardım Kargomu Gidip Alabilirmiyim?Acil

Beyler yurt dışından kargom var ve bugün almam lazım şehir değiştiricem. Olduğum ilçeye gelmedi yenimahalle p.i.m şubesine geldi 24 saat açık diyor. Ben gidip alabilirmiyim ordan kargomu 15km mesafe var? Acil bilen birisi söyleyebilirmi
  17. Mert Özkaya

Ptt Pazar Günü Çalışıyormu?

Beyler kargom istanbulda geliş kaydı yapıldı diyor yarın olduğum bölgeye gelirmi? Gidip alabilirmiyim veya dağıtım yapılıyormu pazar günleri?
  18. Mert Özkaya

Yardım Türkiyeye Giren Kargo Kaç Günce Gelir?

Dostlar aliexpress siparişim dün tr ye girdi fakat ben pazartesi günü tatile gideceğim ne kadar sürede gelir ? Tatile gitmeden önce gelmesi lazım gittiğim zaman gelirse 1 hafta içinde almassam çine geri gider diye biliyorum gidermi? Veya aynı soyadıma biri gidip ptt ye gidip ürünü alabilirmi?
  19. Mert Özkaya

Aliexpress Hızlandımı?

Beyler ayın 3 ünde ürün sipairş verdim ve bugün tr ye giriş yaptı şaşırtıcı hızlandımı gönderimler?
  20. Mert Özkaya

Aliexpress Para Saçmalığı!!!

Beyler bir ürün aldığınız zaman dolarla alırsanız mesela 200tl yazıyor tr ye çevirdiğinizde fakat usd yaparsanız usd yi googla yazıp çevirdiğiniz zaman 20 ile 270tl arası değişiyor. Çok saçma neden böyle geçen 1300tl değerinden mal aldım usd ile aldım 1230tlye felan geldi
Top Bottom