Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Paypal'dan mesaj gelir mi?

Paypal dan mesaj gelir mi?
  2. Karizlovem

Aliexpress satıcısı beni dolandırıyor mu?

Merhaba, AliExpress üzerinden bir sipariş olusturmustum lakin satıcı bana ürünü göndermedi ben de o zamanlar pek üstünde duramamistim bir talep/dispute falan açtım ama reddedilmişti sanırım. Şimdi baktım da dispute açmamısım müşteri hizmetleri öyle diyor. Şimdi satıcı ile görüştüm, ürün bana...
  3. Karizlovem

AliExpress dispute için kararı sonucu ne olur?

Merhaba, AliExpress'den bir ürün satın almıştım. Ürün sorunlu ve kusurlu geldiği için anlaşmazlık açtım ilk başta satıcı kabul etmeyip olabilir dedi lakin sonradan AliExpress devreye girince iki farklı seçenek sundu. Ya parayı iade et, ya da kısmı ödeme al. Ben uğraşmak istemediğim için diğer...
  4. Karizlovem

Aliexpress iade olayı nasıl oluyor?

Merhabalar, aliexpress'den bir ürün aldım da ürün geldi lakin ürün sorunlu. Satıcıyla iletişime geçtim, belki anlasabilirsek diye lakin yanıt bekliyorum veya satıcı bu 1 günün bitmesini bekliyor ondan sonra yazacak olabilir diye düşündüm. Tartışma açabiliyor muşuz sanırım 1 gün dolmadan açsam ne...
  5. Karizlovem

Aliexpress'den aldığım ürünü iade edebilir miyim?

Merhabalar, hayırlı günler. Aliexpress üzerinden krampon siparişi verdim lakin ben aldığımda dolar kuru yüksekti 360 civarına aldım, vergi ve yeni kullanıcı kuponu ile. Krampon şu an ürün 260 TL vergi ile 313 TL geliyor bir de kupon kullansam baya düşüyor. Şu an aynı kramponu yeni kullanıcı...
Top Bottom