Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yardım Kargom nerede ? iptal mi edildi ?

Dostlar 1 ayı aşkın süredir beklediğim kargo sürekli bir yerlere çıkıp giriyor anlamadım bu kargo nerede ne zaman gelecek ? sipariş edeli 1 ayı geçti. 1629567100 @Mert Özkaya
  2. Hudzell

Yardım Arkadaşlar kargom nerede acaba ?

Shein adlı siteden alışveriş yaptım zaten temelinde aliexpress ile benzer. Ancak bu adımları anlamıyorum şu an kargom nerede tam olarak ? 1628887658 @Mert Özkaya
  3. Hudzell

Kargom şu an nerede ?

Dostlar shein adlı siteden aldım ptt kargo sorgulamada farklı yazıyor burada farklı. bilen varsa bi bakabilir mi ?
  4. Hudzell

Arkadaşlar ben anlamadım kargom gelecekten mi geliyor ?

kargom şu an nerede ve nasıl ayın 2'sinde bir eylem gerçekleşmiş olabiliyor ?
  5. Hudzell

Çözüldü✓ Yurt dışı alışveriş gümrük sunma ücreti hk. yardım

Dostlar shein adlı siteden (linki bırakıyorum) yüzük almayı düşünüyorum gümrük vergisi hesaplamaya bakıyorum 6 tl tutacak yüzük vergilerle 10-15 tl oluyor ve ürünün fiyatı ne olursa olsun fix 8 tl bir girdisi oluyor. gelelim soruya, ben birden fazla ürün alıyorum diğer vergiler hariç, bu...
  6. Hudzell

Amazon."JP" hesabım ban yemedi, alışveriş yapmam mümkün mü ?

dostlar başlık biraz saçma gelebilir olayı özetlemek gerekirse amazon jp ye türkiye'den kayıt olunca bazı hesaplar ban yiyor diye yazılar görüyorum. Ve bugün e postamı kontrol ederken fark ettim ki daha önceden amazon japonya hesabı açmışlığım var hesap 1.5 aylık ve halen hesaba girebiliyorum...
  7. Hudzell

Aliexpress siparişim nerede ?

Dostlar buraya aldığım 2 ürünün kargo takibinin ekran görüntüsünü bırakıyorum bunlar ne anlama geliyor bilen birisi bana çevirebilir mi ürünlerimin gelmesine ne kadar var yazabilir misiniz ? 1.ürün 2.ürün
  8. Hudzell

Yardım Aliexpress "talebiniz güvenlik nedeniyle şu anda işleme alınamıyor" hatası

Dostlar kupon kardeşliğinde kardeşime ve ailemdeki diğer bireylere link atıyorum linkten girince talebiniz güvenlik nedeni ile şu anda işleme alınamıyor diyor kardeşimin hesabımdan referal link kullanmadan deneyince de yine aynı hatayı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
  9. Hudzell

Aliexpress vergi mantığı nasıl işliyor ?

dostlar merhaba aliexpress'ten 2 ürün alacağım birinin gönderimi ücretsiz diğerinin gönderim bedeli 30 tl tutuyor bu iki ürünün üzerine bir de gümrükten geçme ücreti vs ödeyecek miyim yoksa sadece ödeme ekranında önüme gelen tutarı verip bekleyecek miyim ? sonradan sürpriz bir durumla karşılaşır...
  10. Hudzell

Yardım Bulgaristan ve Türkiyede'ki GPU fiyatları ?

dostlar bulgaristanda'ki ve türkiyede'ki Ekran Kartları arasındaki fiyat farkı yaklaşık ne kadar oluyor daha ucuza mı geliyor eğer öyle ise bunu hesaplamanın bi yöntemi var mıdır gümrüğe takılma konusunda ; arkadaşımın çift vatandaşlığı var kutusuz bir şekilde kişisel ürünmüş gibi gösterip...
  11. Hudzell

Yardım Bulgaristandan sistem toplayabilir miyim ? vergi kitlerler mi ?

dostlar 10k ya sistem toplamayı düşünüyorum orada vergi olmadığından daha yüksek seviye bir sistem çıkartabiliyorum arkadaşımın çift vatandaşlığı var kendisi gidip benim için alacak ancak toplama sistemi gümrükten geçirirken vergi kitlerler mi bilen varsa yazabilir mi garantiyi umursamıyorum...
Geri