Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım Gümrük max sipariş 30 euro ?

Bu haber doğrumu eğer doğru ise 150 euro ile bile güç bela bir şeyler aliyordum 30 euro ile artik altima don falan alirim
  2. marilyn

Yardım Ürünler 134 euro ama vergisi ile birlikte 174 euro

Aliexpress den alişveriş yaptim ürünlerin kendisi 150 euroyu aşmiyor ama aliexpress vergiyide peşin aliyor ptt gorevlisine vermiyoruz vergiyide faturaya yansitiyorlarmı yansitiyorlarsa gumrukte kalirmi ?
  3. marilyn

Çözüldü✓ Torba kapandı ne demek

Yurt dişi siparişim vardı 170 dolar olan bisiklet kasım indirimi koduyla 153dolara alabiliyordum (150 euro sınır güncel kurla 165 dolar gibi bir şey oluyor) her neyse siparişim torba kapandı olarak görünüyor milyon kez yd alişveriş yapmişimdir ilk defa böyle bir şey görüyorum sebebini bilen varmı ?
  4. marilyn

Yardım Merhaba almanyadan bisiklet

Almanyada tanidik birisi var bisikleti onlarin evlerine sipariş edeceğim o da turkiyeye kargolasa kargo ucreti tam olarak ne kadar tutar birde gumrukte sorun olurmu ? Sifir paketli haliyle gonderecek 17kg
  5. marilyn

Yardım kargo gümrükte tutuluyor ?

böyle diyor 3 parça geliyordu 2 tanesi gümrükte kaldı bu şekilde uyarı veriyor ne yapmam lazım
  6. marilyn

Yardım kargom 3 parça geliyor sorun olurmu ?

eskiden sipariş ettiğim kargo tek parça gelmişti bu 3 parça olarak gönderiliyor 2 tane parçanın tanesi 2.5 kg acaba ondan dolayımı ağırlığımı paylaştırıyorlar anlamadım 6 parça ürün sipariş ettim 130 dolar 1688624363
  7. marilyn

Yardım ptt kabul iptal dedi sonra kabul etti

dün gümrükten çıktı kabul edildi transfer sürecinde dedi şimdi kabul iptal ve kabul edildi diyor anlamadım kargo gerimi gidiyor ?
  8. marilyn

Yardım bike24 vergi

merhaba bike 24 den kaliper alacağım gümrük vs nasıl olur bir bilgisi olan varmı ? vergi ne kadar kesilir ürün 60-80 euro arasında tr de 2000 tl yi aşmayacak şekilde 4 piston ön fren satan var ise onuda alabilirim zee olması benim için daha iyi olur
  9. marilyn

bisiklet full face kask önerisi

bisiklet için kullanacağım full face istiyorum o yüzden aşırı kaliteli bir şey olmasına gerek duymadım bu ürün nasıl daha ucuza bulunabilirmi siyah mat renk iyi olur yoksada mat olması yeterli yurt dışından ürün alsam %kaç vergi kesiyor kargo ücretide vergiye dahilmi ek olarak bunu alacağına...
  10. marilyn

Yardım gümrük vergisi aliexpress

60 dolarlık ryzen 3 1200 af alacağım vergi ne kadar gelir birde kargo üstüne 1 dolar falan yazdırıyormuşuz vergi daha ucuza geliyormuş falan diye biliyordum kimse bahsetmemiş doğrumu bu hiç alışveriş yapmadım böyle 1 dolar yazdırsak sıkıntı çıkarırmı
  11. marilyn

Yardım aliexpress ryzen 3 1200

amd stok problemi olduğu için aliexpressden bakıyorum ama çok güvenemiyorum köyde olduğum içinde 2. el alabilme olanağım yok acaba sıkıntı çıkarırmı gerek işlemci gerek kargo. Hiç aliexpressden işlemci alan oldumu...
Top Bottom