Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Ne kadar Gümrük vergisi ödeyeceğim?

Toplam 3 parça alışveriş yapıcam 3 üde elektronik hepsi kuponla birlikte toplam 1 dolara denk geliyor kaç tl gümrük vergisi öderim?
  2. EgoistmanTR01

Aliexpress 40 Tllik kod Kazandım Ne yapabilirim?

Arkadaşlar 40 tllik bir kod kazandım. 1.si nasıl daha yükseğini kazanırım 2.si Kasaya harcayacağım bu kuponu soğutucu olur fan olur önerilerinize açığım.
  3. EgoistmanTR01

Aliexpress kupon kardeşliği olayı nedir?

Arkadaşlar indridim ve bana 123 tl gibi bir şey çıktı şimdi ben 3-4 kişi daha toplasam 123 tllik bir şey alabilcek miyim? Vergi meselesi nedir? https://a.aliexpress.com/_msinVK1
  4. EgoistmanTR01

Aliexpress'ten İşlemci getirtmek?

3500X yada 3600 işlemci düşünüyorum ve aliexpresse baktığım zaman 300-400 TL daha ucuz ordan almak bana mantıklı geldi. Gümrük vergisi olarak ciddi bir şey ödetirler mi ? Bildiğim kadarıyla satın aldıktan sonra satıcı ile mesajlaşıp başka bir ürünmüş gibi gösterebiliyoruz. Ne yapmalı 300-400 Tl...
  5. EgoistmanTR01

Almanya'dan Parça Getirtmek Mantıklı mı?

Almanya'da akrabalarım var ve ordan parça getirtme meselesini düşündüm ve araştırdım. Fakat örn: istediğim işlemci Amd Ryzen 5 3600 şuanda Almanya'da 189€ ve oda TL bakımından 1700 Tl Akakçeye baktığım zaman 1720 Tl gibi bir fiyat çıkıyor. 20 TL fark için Almanya'dan mantıksız burdan alır hemen...
Top Bottom