Arama sonuçları: *

1. Marku

Yurt dışından ps5 alabilir miyim?

Bu konularda pek bilgim yok, aslında Almanya'da akrabalarım var ama kendim getirtmek istesem nasıl bir yol izlemem gerekir?
  2. Marku

AliExpress alacağım ürün için ne kadar vergi öderim?

https://tr.aliexpress.com/item/4000756598347.html Şu sweati almak istiyorum. Ne kadar vergi öderim veya öder miyim?
  3. Marku

AliExpress herhangi bir kupon var mı?

Geçen aylarda etkinlik gibi bir şey vardı ve arkadaş davet ettiğimizde güzel bir kupon veriyordu. O tarz bir etkinlikle kazanabileceğim bir kupon var mı?
  4. Marku

AliExpress kupon kampanyası var mı?

Şu an herhangi bir kampanya var mı?
  5. Marku

PTT kargo takip numram yok.

Merhaba, AliExpress üzerinden kupon kodu ile bir hafıza kartı almıştım, cuma günü postacı geldi ama ben şubeye gönderdim çünkü vergi için verecek param yanımda yoktu. Pazartesi günü şubeye kargoyu teslim almak için gittim ama yoktu, cuma günü postacı geldiğinde şube kapalıydı o yüzden bugün...
  6. Marku

Bu üründen ÖTV alınır mı ?

AliExpress'den 80 TL'lik SD kart aldım, ÖTV öder miyim ?
  7. Marku

aliexpress ürün önerisi

80 tllik kupon ile alabileceğim bir ürün önerir misiniz? ?
  8. Marku

AliExpress ürün önerisi

78 TL'lik kuponum var, ne önerirsiniz ben gamepad veya işlemci fanı düşünmüştüm, farklı bir öneriniz varmı ? Eğer farklı bir öneriniz yoksa önerdiğiniz fan veya gamepad atarmisiniz ?
  9. Marku

AliExpress vergi kaç lira gelir ?

78 TL kuponum var bunun ile yaklaşık 80-85 TL'lik bir şey alacağım, vergi ne kadar olur ? Ayrıca vergiyi kapıdamı ödeyeceğim ?
  10. Marku

AliExpress ürün önerisi

Bedava kuponum var, öneri yapabileceğiniz ürünler varmı ?
  11. Marku

AliExpress ürün önerisi

Arkadaşlar 76 TL'lik kuponum var ne gibi şeyler önerirsiniz üstüne 20 TL falan verebilirim.
  12. Marku

UPS "ileriki bir tarihte teslimat için bekletiliyor"

UPS gönderi takibine baktığımda en son değişiklikte böyle bir şey yazıyor bu yazıyı alan varmı aldıktan kaç gün sonra geldi? İleriki bir tarih diyince aklıma uzak bir tarih geliyor. 1606754849 Bu arada yanlışlıkla yurtdışı demişim yurtiçi olacak
Geri