Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım Aliexpress Ödeme Alıyor Ama Siparişi İptal Ediyor

Merhabalar, Aliexpress ödeme alıyor ama siparişimi oluşturmuyor "closed" hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Başka hesap açıp denedim onunla da alamıyorum bişey.
  2. smithblacksmith

Yardım Bu Site Güvenilir Mi?

https://zenmarket.jp/en/amazon.aspx
  3. smithblacksmith

Vergi Nereden Öğrenilir?

Merhaba, Aliexpress üzerinden aldığım ürünlerin vergisini nasıl öğrenirim? Bazıları site üzerinde yazmıyor. Devletin vergi düzeninde bu neye göre hesaplanıyor ve bunlara nereden bakarım?
  4. smithblacksmith

🔥İndirim Aliexpress Kes Onu İle Ucuz Ürün Alma

Merhaba, Aliexpress bildiğiniz üzere her yeni kullanıcı için 1 adet ürünü neredeyse bedavaya veriyor. Siz de buradan bir çok ürünü ucuza alabilirsiniz. ADATA 240 GB SSD 34₺ olarak bir çok tanıdığım aldı. Benim ekstra bir sorum var, farklı telefondan yeni hesap açıp annemin numarasını...
  5. smithblacksmith

Yardım Sanal Kart Nasıl Oluşturulur?

Merhaba, Aliexpress üzerinden indirimli ürün alabilmek için sanal kart oluşturmam gerekiyor. Papara, ininal ya da nereden yapabilirim nasıl yapabilirim? Ücret alınıyor mu?
  6. smithblacksmith

Yardım Dropshipping Nasıl Yapılır? Yapıyor musunuz?

Merhaba, Bir çok video izledim, bir çok araştırma yaptım fakat bu işten para kazanan insanlardan yardım almak istiyorum. Youtube' da basit bir şekilde Dropshipping anlatılıyor fakat işin içine girince öyle değil, örneğin Hepsiburada üzerinden satıcı hesabı açtım (Türkiye' de ürün satmak...
  7. smithblacksmith

🔥İndirim Machenike M830 Kablolu/ Kablosuz Mouse

Merhaba, İçerisinde PMW 3335 sensör bulunan, 16000 DPI değerine sahip bu mouse %25 indirime girmiş. Machenike markasını duymuştum, bu sensöre sahip kablosuz mouselar 700₺ civarına satılıyor. Almayı düşünürseniz; Machenike M830 Wireless Rechargeble Mouse M820 olan ucuz modelin sensörü iyi...
  8. smithblacksmith

Yardım Aliexpress Vergi Alıyor Mu?

Merhaba, Mi band 4 kordon alacaktım fakat Aliexpress ödeme bölümünde vergi gözüküyor. Bunu ödedikten sonra başka vergi ödememe gerek var mı?
  9. smithblacksmith

Yardım E- Ticaret Deneyen Var Mı Aramızda?

Merhaba, Aramızda hiç E- Ticaret yapan var mı? Ben de yapmak istiyorum da...
  10. smithblacksmith

Konuyu kaldırır mısınız

Konuyu kaldırır mısınız
Top Bottom