Arama sonuçları: *

1. S

Kıbrıstan Ekran kartı alınır mı

Merhaba arkadaşım kıbrısta askerlik yapıyor orada telefon gibi elektronik aletlerin Türkiye'ye göre daha ucuz olduğunu söylüyor.Ekran kartlarına bakmamış ama onunda düşük fiyatta olucağını düşünüyorum. Güvenilir Kıbrısta alışveriş yapıcak bir site var mı? Eğer bulursak garanti Türkiye de geçicek...
  2. S

Dropshipping nasıl yapılır? (Amazon,Ebay)

Merhaba forum da yapan kişiler mutlaka vardır yapan kişiler bununla alakalı güzel bir rehber yapabilir mi
  3. S

Aliexpress ptt kargo takibi

Merhaba,Aliexpressden aldığım ürün ptt kargoya gelmiş ama benim her hangi bir takip numaram yok nasıl bulabilirim
  4. S

Aliexpress gümrükte tutuluyor

Merhaba 4 şubat 2021 de aliexpress den saat sipariş etmiştim indirim kodunu kullanarak şuan siparişlerim kısmında gümrükte tutuluyor yazıyor her hangi bir sıkıntı olduğu için mi böyle yoksa bir sıkıntı yok mu
  5. S

Aliexpress kargo süreci

Merhaba,tam 1 hafta önce 10 dolarlık kupon ile sipariş vermiştim.Ürün onaylandı ancak henüz kargoya verilmedi beklemem mi gerek yoksa her hangi bir şey yapmam gerek mi?
  6. S

Aliexpress alışveriş vergi ve işlemler

Merhaba bugün aliexpressden ürün aldım kupondan 75tllik bir indirim geldi aldığım ürün 14tlye geldi 89tlden 1 tane saat aldım sadece ben bunun için ne kadar vergi öderim kargo ücretsiz yazıyordu
Top Bottom