Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Banggood Siparişimde Sorunlar Var Ne yapmalıyım

10 gün once sıparısımı verdım ve merakımdan we world expresse mail attım ancak hiçbir şekilde fiziki olarak yurt dışı depolarına ulaşmadığını söylüyorlar banggoodlada görüştüm bu normalmi ne yapmalıyım
  2. Lgoyü

WWE (We World Express) Hızlı Mıdır Sorun Yaratan Bir Firma Mıdır

Yurt dışından klavyem WWE ile geliyorda bu firma hızlı mıdır, yavaş mıdır, sorun yaşatır mı?
  3. Lgoyü

Banggood Canlı Desteğe Yazamıyorum

merhaba banggodda canlı desteğe siparişimle ilgili bir şey soracağım bağlanıyorum o bir şey yazıyor goruyorum ancak ben bırsey yazdıgımda mesajım gıtmıyor ve sayfa yenıleme hatası cıkıyor duzelmıyor bi türlü pc de denedim 2 farklı telefonda denedım olmadı çözümünü bilen varmı
  4. Lgoyü

Banggood hangi nakliye türü seçilmeli?

Banggood Priority Shopping. Turkey Direct Mail. Air Parcel Register. Hangisi en güvenli ve en hızlı şekilde getirir? Konuyu 2. Kez açıyorum çünkü öncesinde cevap alamadım ve öne çıkarma hakkım yok kusura bakmayın
  5. Lgoyü

Banggood Hangi Teslimat Tercih Edilmelidir

Hangisi en hızlı ve güvenilir şekilde getirir?
  6. Lgoyü

Banggood Kupon Kodu Var Mı?

Sorum başlıkta hocalarım.
  7. Lgoyü

Paypal Konuları Yasakmı?

Merhaba Türkiye'den Paypal kartını kullanma rehberi yapmak istiyorum ancak yasak olup olmadığını bilmiyorum kendim kullanıyorum 4-5 aydır bir sorun olmadı ve birçok arkadaşım aynı yöntemi kullanıyor Yasakmı yoksa rehberi yapabilirmiyim? Shopify gibi ticaret sitelerini kullananların işine...
  8. Lgoyü

AliExpress İndirimleri güvenilir mi?

Kankalar aliexpressten birşeylere batım 50 tl lik ürün 1 tl 2 tl 14 kuruş felan ilk giriş bonusu felan diyor 50 tl lik şeyi 1 tl ye almak mümkünmü cidden
Top Bottom