Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Yurtdışı Telefon Getirtme taktikleri? (gümrükten geçirtme)

arkadaşlar merhaba ne yazıkki gümrükten kargoyla filan geçmiyormuş benimde abd de bir akrabam var ondan şöyle bişey düşündüm şöyle abur cubur kolisi yaptırtsam içine orada party boy veya "cheese balls " denilen çok büyük bir cips var mantık şu (ilk olarak cheese ball için) cipsin en altından...
  2. Ahmet Sevinç

Amazondan alınan Ürün garantiye nasıl gönderilir

Merhaba Amazondan rtx3070 ti satın aldım fakat kargo gelmeden aklıma dank etti . Acaba ürün bozulursa garantiye nasıl göndereceğim? Para iadesi nasıl olucak ve nasıl muhabbat olucaz ? Eğer ürünü gönderirsek ve yenisi veya tamir edilmiş olarak gelirse vergi ödeyecekmiyim? Lütfen yazın
  3. Ahmet Sevinç

Amerikadan vergi alınmaması için ...

Merhaba ben ekran kartı ve işlemci ve monitör almayı düşünüyorum fakat vergilerle nerdeyse 40000 tl oluyo ve normalde 22000 neyse acaba tanıdığım ekran kartını kendi yanında getirirse vergi alıyorlarmı lütfen söyleyin
  4. Ahmet Sevinç

Amerikadan alınan ürünlere vergi?

Merhaba öncelikle amerikadan ekran kartı , işlemci ,ram , ssd , monitör ve işlemci sıvı soğutucu ,anakart bunları almayı düşünüyorum fakat bi arkadaşım bunlara paketi açıklamışsa vergi alıyorlar dedi ayrıca açsan bile 2000 tl vergi mı ne alıyorlarmış . diğeri almıyorlar dedi. acaba alıyorlarmı...
Top Bottom