Arama sonuçları: *

1. Marginale

Yasa öncesi kargolar bilerek gümrüklerde bekletildi!!

1 haftadır, 20 gündür gümrükte bekleyen kargolarım vardı, bilerek geçirmeyip beklettiler veya yoğunluk bahanesini bir çok insana sundular. Şimdi de pürüz çıkarıyorlar yasadan önce alınmış kargolarda herkesin bilgisi olsun.
  2. Marginale

AMAZON'DA BAZI SATICILAR TÜRKİYE'YE SATIŞI DURDURDU!

https://www.webtekno.com/amazon-turkiye-yurtdisindan-satislar-durduruldu-h147677.html Evet arkadaşlar birilerinin kullandığı milyarlarca liralık kaçak elektrik değil, her yıl ülkeye sokulan yüzbinlerce kaçak sigara ve telefon değilde devletimizin dikkatini 3 kuruşa aldığımız ve vergisini...
  3. Marginale

Yurtdışı siparişe sıkı takip! Yeni sistem yolda

https://www.ekonomim.com/ekonomi/yurt-disi-siparise-siki-takip-yeni-sistem-yolda-hangi-siteden-urun-alindigina-bakilacak-haberi-759784 Saçmalığın daniskası. Cimer' yazın. Bizim dememiz ile mi olacak demeyin en azından kamuoyu oluşsun. Bir tek alışveriş konusunda da değil bir proje geliştirmek...
  4. Marginale

Cainiao kargo firmasından ürünü gelen var mı?

Arkadaşlar Aliexpress bu şirketle çalışıyor biliyorum ama hiç bu kargo şirketinden farklı firmadan ürünü gelen oldu mu Aliexpress dışında? Ekstra vergi çıktı mı o arkadaşlara?
  5. Marginale

Yurtdışı alışveriş yapan veya yapacak arkadaşların dikkatine!

Bi kaç arkadaş kargosu kayboldu sandığı için toplu açıklama yapma gereği duydum. Arkadaşlar şu an malum bayram tatili içindeyiz ve özel sektör için 4 gün olsada resmi sektör için bu süre 9 gün. Bu nedenle eğer yurtdışından alışveriş yaparsanız şunu unutmayın muhtemelen yığılımlı devam edecek...
  6. Marginale

Aliexpress jeton ile ürün alma mantığı nedir?

Arkadaşlar öncelikle jetonlar kısmında bazı ürünleri jeton ile daha ucuza alabiliyorsun onu biliyorum fakat, jeton ile takas et seçeneği vardı bi sekmede o şekilde takas ettim ancak hala benden tam ücret istiyor indirim bile yapmadan. Ekstra bir şey mi yapmak gerek bilgisi olan var mı?
  7. Marginale

PTT kargo "gerçekleme düzenlendi" nedir?

Aliexpress üzerinden bir ürün almıştım dağıtıma bir kaç gündür çıkmıyordu. Bugünde bu şekilde gercekleme düzenlendi yazıyor bu nedir? Kargoda sorun varsa böyle oluyor yazıyorda süreç nasıldır?
  8. Marginale

Aliexpress ilk alışveriş indirimi uygulamıyor

Arkadaşlar 3-4 farklı mail ile denedim hiçbirinde ilk alışverişe özel indirim uygulamıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  9. Marginale

AliExpress teslim tarihi 20 şubat yazanlar var mı?

Arkadaşlar bu çekik arkadaşların yılbaşı Şubat ayında olduğu için kargo teslimler en erken 27 Şubat gözüküyor. 15 gün falan tatilleri var. Acaba teslim tarihi 20 Şubat yazmasına rağmen kargosu eline ulaşan veya kargoya verilen ürünü olan arkadaşlar var mı?
  10. Marginale

Yurtdışından gelen ürünün vergisi gözükmüyor

Arkadaşlar yurtdışından bir ürün aldım ülkemize ulaşmış ve Aras kargoda gözüküyor ancak ben E-devlet üzerinden bile vergi sorguladım ancak vergi borcunuz yok gözüküyor. Başka nereden kontrol edebilirim bilen var mı? Aldığım ürünün fiyatı 16 dolar.
Top Bottom