Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Aliexpress siparişin kapalı

Ayın 21 inde kol sipariş ettim 3 defa denedim 3 üde sipariş kapalı dedi 1 tamesinde parayı çekti öbürlerinde çekmedi bu para kartıma geri de yansımadı geri yansır mı trendyoldan alıcam kolu para yetmiyor bunun geri gelmesi lazım naystan almıştım nays müşteri temsilcisi iade gözükmüyor dedi
  2. F1nerF1rst

Yardım Almanyadan alınma iphone x imei kaydı

Selamlar Almanyadan gelmiş iphone x var ben bunu alıcam fakat pasaportum bulunmuyor bunu kayıt ettirmek için ne yapabilirim ne yapmam gerekiyor kimlik ile yapamaz mıyım ya da 600 tl pasaport harcı ödeyip 6 aylık pasaport ile kayıt yaptırabilir miyim
  3. F1nerF1rst

Aliexpress siparişim hakkında

Dostlar selamlar kes onu kampamyasıyla aldığım ürünün kargosu burada böyle diyor fakat kargo takip yerinde transit ülkeden çıkıyor diyor kargom nerede nasıl bakabilirim aşamaları anlamadım maalesef
  4. F1nerF1rst

Yardım Aliexpressden Satın Alımlar Hakkında Sorularıma Yanıt Verebilir misiniz?

Kes onu kampanyası ile 1 adet bt kulaklık 1 adet akıllı saat 1 adet pc ye rgb egzoz fan aldım şimdi hepsini 3.15 tlden aldım totalde 10 tl civarı gitti benden bunların gümrük vergisi olacak onu biliyorum mesela toplu satın alım sayılınca daha mı fazla gümrük vergisi ödeyeceğim ve bu ürünlere...
Top Bottom