Arama sonuçları: *

1. Weftly

❌İndirim Bitti! Yurt Dışı Alışverişler kapanmadan bütün temu kampanyaları

Merhaba arkadaşlar bugün ne yazıkki gece saatlerinde o tatsız haberi aldık ve artık 300 400 tllik şeyler alamıyacağız uzun zamandır temu kullanıyorum edindiğim bütün bilgileri ve kampanyaları sizler için tek bir konu haline getirmek istedim alıcaksanız hemen alın bu kampanyalardan size 1 2 parça...
  2. Weftly

Temu'dan alınan çantalar gümrüğe takılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Temu'dan çanta alacağım. İnternette bazı ürünlerin yasaklandığını okumuştum, bunların içinde çanta da vardı sanırım. Çanta alsam gümrüğe takılır mı veya aranızda bunu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım? Benim bildiğim Temu otomatik ayarlamıyor mu bu konuları, limitler vs.?
  3. Weftly

Yardım Temu 0 tl ürün gerçekmi

Arkadaşlar temuda şöyle bir olay var gerçekmi degilmi bilemiyorum uygulama sizde yüklüyse arama yerine aşagîdaki kodu yazıp çark cevirirmisiniz veya linkte verebilirim gerçekten merak ediyorum suraya bak delirmek üzereyim
  4. Weftly

Aliexpressten aldığım ürünün tcsine bakma

aga ben annemin adına sipraiş olusturdum fakat ablamın tcsini girmiş olma ihtimalimde var aliexpresste buna bakmanın bir yolu varmı veya gümrükte takılırmı takılırsa ne yapmam lazım 1720559948 kargo durumu şuan şu şekilde trden geçmişmi demek oluyor bu
  5. Weftly

Aliexpressten sepette vergi ödedim bidaha ödermiyim

Aşşağıdaki Ürünü 14 kuruş aldım bide 10,66 tl vergi ödedim kapıda birdaha vergi istermi BİRDE ÜRÜN SAĞLAM GELİR DEMİ LA BELEŞE ALDIM NERDEYSE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR YANITLARSA SEVİNİRİM
Geri