Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Temu wincredit etkinligi kullanbilen varmi

İlk gelenlerden ve uzun sure kullananlardanim ancak bi suredir yok sizlerde olan varmi yoksa etkinlik butunuyle bitti mi
  2. TinerciAlper

Epomaker Kargom Kargoiste verilmiş

epomakerden switch aldım kargiste verilmiş kargo ve vergi nasıl olacak vergi çıkacak mı ürün gümrüğe bile girmedi
  3. TinerciAlper

Temu iademin icine yanlis birsey koydum

Temu iademin icine yanlislikla aulamin usb donglesini koydum kargo yolda nasil geri alacagim klavyeyide sattim kargoyu aradim yolda oldugu icin kesin demedi temuda incelendikten sonra dedi napabilirjm
  4. TinerciAlper

Temu iade nasıl oluyor

Temudan bi monitör kolu aldım ancak berbat ve iade etmek istedim kod vs verdiler ama onlara ulaşınca neye göre değerlendirip iade edecekler benim paramı
  5. TinerciAlper

Temu Kargolar arası fark

Arkadaslar ayni anda 3 siparis verdim biri dhl/mng digeri aras ve bi taneside ptt mng istanbula kadar geldi arasta bugün gümrüğe girdi ptt hala depodan havalimanina gidemedi bu neyden kaynakli
  6. TinerciAlper

Temu siparisimden birseyi iptal edip yerine baska birsey ekleyebiliyormuyum

Siparisimde birseyi yanlis almışım iptal edip dogrusunu alabiliyormuyum
  7. TinerciAlper

Temu Güvenilir Mi?

gerek reklamlar gerek forumda gördüm min 480tllik alışveriş istiyor kargoda bedava daha önce alışveriş yapan var mı gümrük vs nasıl oluyor scam mi yoksa aliexpress tarzı bi site mi
  8. TinerciAlper

Gamerpay parami iade etmedi

Gamerpaydan bir skin aldim ama trade banimdan çekemedim iptal oldu paraniz 1 ay icinde geri gelicektir denedi bir ayi gecti papara ile gorustum para bize iletilmedi dendi suan ne yapmam lazim gamerpaya ne diyeceğim
  9. TinerciAlper

yurtdışından işlemci alma

https://www.amazon.com.tr/dp/B097CC9Q5X/ref=asc_df_B097CC9Q5X1649251800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B097CC9Q5X&linkCode=asn amazonda bu işlemciyi beğendim ucuz olduğu için r5 5600x fiyatına ama yurt dışından ne gibi bir fark olyr
Geri