Arama sonuçları: *

1. samuraikek

Yardım İngiltere'den 90 poundluk bir alışveriş ne kadara patlar?

Selam bir İngiltere sitesinden 90 pounda bir ceket istiyor kardeşim(resident evil özel serisiymiş) Bunu alırsam muhtemelen 6-7 bin TL kadar para çıkacak cebimden ama vergi vs durumları nedir?
  2. samuraikek

Yardım Banka dolar provizyonu hakkında soru

Merhaba Aliexpress kuru 35 olduğu için dolar birimiyle alışveriş yaptım(33.2den)şuan kardayım fakat banka alışverişimi provizyonda tuttuğu için gece mesai dışı kurdan bozabilir gibi.Bu durumda öğlen alışveriş yapmanın ne gibi faydası oluyor? Her türlü gece kesiliyor?
  3. samuraikek

Öneri Dolar kurunu minimumdan çeken kart önerisi

Merhaba Steam, Aliexpress gibi yerlerden dolar üzerinden alışveriş yapmak zorunda kalabiliyoruz fakat çoğu banka 32.2 ollan kur yerine 34'e kadar yüksek kurlarda çekim yapabiliyor hafta içi bile.Şuanlarda en düşük kur hangi bankada veya kartta?
  4. samuraikek

Yardım Aliexpress paramı rehin aldı 🤦

Dün Aliexpressten bir oyun kolu alacaktım ilk kullanıcı indirimiyle.1550 TL çekti ama güvenlik sebebiyle sipariş kapatıldı şeklinde hata verdi.Paramın ne zaman geleceği de belli değil dolar fazla artmadan o kolu almam lazım 5 Mart'ta da indirimi bitiyor.(Flydigi Vader 3 Pro)
  5. samuraikek

Yardım Aliexpress Alışverişini Dolarla Yapmak? Tosla kuru kaç alır?

Aliexpress in kuru çok yükseldiğinden bu kontrolcüyü 1834 TL'ye falan alabiliyoruz ama dolar cinsinden baktım 1640 civarına geliyor.Googledaki değere yakın hangi bankadan alabiliriz? Tosladan alsam ne kadar olur mesela?
  6. samuraikek

(Oyun Kolu) 1300 TL'ye 700 TL vergi?

8bitdo ultimate almak istiyorum baktım Ali expresste ilk kullanıcıyca 1300den veriyorlar sepete girdim 720 TL vergi Ürünün Amazon fiyatıyla aynı fiyata geliyor her türlü aliexpress ilanında vergi yüzünden Verginin rastgele belirlenmesinin nedeni nedir?
  7. samuraikek

MG MG4 Electric Alınır mı?

F/p bir elektrikli araba yanında wallbox da veriyorlar alınıf mı?
Geri