Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Öneri Yerli Türk Yapımı Aliexpress Turkish Souq

300 binden fazla Türk ürünü, "turkishsouq" platformu ile dünya pazarına açılıyor. PTT AŞ ile Katar Posta İdaresi arasındaki iş birliği sayesinde, Türk ürünleri, Katar dışındaki ülkelere de satılabilecek. Platform üzerinden İngiltere, İtalya, Kanada, Brezilya, Rusya’nın da aralarında bulunduğu...
  2. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Aliexpress Kes Onu Kampası Yakında Türkiye İçin Tekrardan Açılacak!

Aliexpress Müşteri Hizmetlerinin Dediğine Göre Türkiye dahil 11 ülke aliexpress tarafından 10 günlük kısıtlamaya tabi tutulmuş aliexpress kes onu kampanyası ülkemiz için sınırlandırılmıştır sebebi ise sanırım çok siparişten dolayı ve bu gerçekten doğru hepimiz ihtiyacımızdan fazla alıyoruz bazı...
  3. ŞahinBaşaran

Aliexpress 10 Dolar Kampanyası Türkiye İçin Kapatıldı !

Aliexpress 10 dolar kampanyası vardı baya güzel bir kampanya idi dün 10 dolar olan kupon 60tl'ye düşürüldü bugünde kapatıldı farklı ülkelerde hala açık Türkiyede ise neden kapatıldığını bilmiyorum ama kapanması kötü oldu inşallah açılır sizce neden kapandı açılır mı?
  4. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Bedava Rgb Fan Alma Aliexpress

Aliexpress uygulamasına giriyoruz ana menüden kes onu bölümüne giriyoruz fiyata vergi dahil değildir. hesabınız yeni hesap olması gerekiyor yeni hesap açarak alabilirsiniz ürünü. daha detaylı olarak bu konuda anlattım bu konuya bakabilirsiniz...
  5. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Aliexpress Kampanya Bedava Ürün Alma Gerçek Kes Onu Değil

Merhaba Bugün Sizlere Aliexpress Üzerinden Bedava Ürün Almayı Göstericem Daha Önce Bedava Ürün Almayı Gösterdim Ama Maalesef Konuma Çok İlgi Olmadı Ve Konumun Aynıları Başka Kişiler Tarafından Açıldı Ve Bana Konuyu Ben Açtım Dediler Ve Şu Anda O Kişilerin Konularına Baya Bir İlgi Var Neyse...
  6. ŞahinBaşaran

🔥İndirim Aliexpress Bedava Ürün Alma Kes Onu Kampanyası

Merhaba Bugün Aliexpress'den Bedava Ürün Almayı Göstereceğim @Mert Özkaya Adlı Kullanıcının Konusu Çok İşime Yaradı 10 Dolar Kupon Konusu Ona Çok Teşekkür Ederim Onun Konusundan Etkilendim Ve Bende İnsanlara Bu Konuda Yardımcı Olmak İstedim Vergileri Ön Ödemeli Olarak Ödüyorsunuz Ben Kendim Bu...
  7. ŞahinBaşaran

Yardım Aliexpress Siparişim İptal Edilmiş

Aliexpress'den klavye sipariş ettim takip etmek istediğimde iptal edildiğini gördüm neden böyle bir şey oldu?
  8. ŞahinBaşaran

Yardım Aliexpress Ödül Kardeşliği Kuponu'nu Alamıyorum

Ödül Kardeşliği Kuponu'nu Bir Türlü Alamadım Şöyle Bir Hata Veriyor "Güvenlik Nedeniyle Şu Anda İşleme Alınamıyor" Bu Hatadan Dolayı Alamadım Silip Yükledim Farklı Cihazdan Denedim Vpn Kullandım Ama İşe Yaramadı Bu Neden Oluyor Ve Nasıl Çözülür?
  9. ŞahinBaşaran

Aliexpres Ön Ödemeli Gümrük Vergisi Saçmalığı

Aliexpres'e bildiğiniz üzere ön ödemeli gümrük vergisi geldi yani artık ürünü alırken vergisini kart ile ödüyoruz hem iyi oldu hemde kötü çünkü bazı saçmalıklar var 8 kuruşa aldığım ürüne 23tl vergi ödedim 8 kuruşa aldığım bir diğer ürüne 5tl vergi ödedim 13tl'ye aldığım bir ürüne 22tl vergi...
  10. ŞahinBaşaran

Yardım Aliexpress Kargom Teslim Edildi Görünüyor Ama Teslim Edilmedi

Aliexpress den aldığım ürün teslim edildi görünüyor ancak bana teslim edilmedi 2 defa postaneye gittik onlarda bizde kargo yok diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom