Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Iraktan satmak için hangi telefon alınır

İyi forumlar Bizimkiler şu an ırakta trde satmak için telefon alacaklar hangisini almak mantıklı İphone olmasın
  2. BixiBlake

Japonya'dan ne alınır satmak amacıyla ?

İyi forumlar arkadaşım japonya'da laptop alacaktı fakat tr daha uygun bu yüzden vazgeçti ben de ona ps5 pro alıp trde satmasını söyledim sizce mantıklı mı ya da önereceğiniz bir şey var mı ?
  3. BixiBlake

Temuda indirim kartında seçtiğimiz ürünü nasıl değiştirebiliriz

dün indirim kartı geldi bişi seçtim fakat başka şey seçmek istiyorum o sayfaya nasıl gidecem ? mesajlarda indirim kartı mesajını görmedim
  4. BixiBlake

Yurt dışından getirilen laptop kutusunda olursa sorun olur ?

arkadaşım almanyadan laptop aldı akrabaları vasıtasıyla. akrabaları trye gelecek kutusunda getirseler gümrükte bir sorun çıkar mı ?
  5. BixiBlake

Aliexpress sipariş kapanmaması için ne yapmam lazım

Hiç sipariş verilmeyen telefondan hesap açtım teyzemin bilgilerini girdim Ödeme kısmında aliexpreste kullanmadığım kendi kartımı girdim ama sonuç yine kapandı 1682417744 @Ckribrahim
  6. BixiBlake

Aliexpressten bir şey alamıyorum

sanırım çoklu hesaptan dolayı hangi hesaptan alırsam alayım siparişim kapanıyor.Eee ben nasıl alışveriş yapacam çözümü var mıdır
  7. BixiBlake

Aliexpress para yuttu?

300 liralik bir ürün aldım sipariş kapandı dedi hata filan verdi , hesabıma baktım para çekmemişti Bugün tekrar baktım hesaba parayı çekmiş ama hâlâ sipariş kapalı
  8. BixiBlake

amerikanpaketim.com sayfası güvenilir mi

best buydan bişi almak istiyorum ytde bu siteyi gördüm güvenilri mi https://www.amerikanpaketim.com
Geri