Arama sonuçları: *

1. Sheader

Temudaki ücretsiz ürün olayı

Şimdi takılırken söyle biseye denk geldim gerçekten oluyor mu bu 1734151822 İki tane ürün seçtiriyor 100 enerji yaparsan bedavaya geliyor uygulama 99 tane veriyor 1 taneyi de whatsapp da paylaşarak falan elde ediyorsun
  2. Sheader

Arabistan teknoloji siteleri

şubatta arabistan a gideceğim gitmişken dualsense falan almak istiyorum guvenilir teknoloji sitesi olarak ne var ayrıca taxfree veriyorlar mı ?
  3. Sheader

AliExpress’ten bu kulaklık alınır mı

AliExpress’e denk geldim aşırı ucuz bu kumara değer mi ikinci fotoğrafta ise yorumlardan bir müşterinin yorumunu koydum
  4. Sheader

Aliexpress den klavye önerisi

Hersey dahil max 550 tl ye klavye lazım du anda 2. El bakıyorum ama aliexpress den de alınabilecek bisey varsa olur red switch ve numpad olan klavye lazım
  5. Sheader

Almanyada mediamarkt dan taxfree alınmıyor mu ?

Az önce almanyada mediamarkt dan iphone 11 aldım tax free formu verdi havalimanından alabilirsin dedi bu tax free mağazadan alınamiyormuydu?
  6. Sheader

Almanya mediamarkt dan alınan iphone nın garantisi Türkiye de geçerli mi

Şu anda Almanya mediamarkt dan iphone 11 alıyorum bunun garantisi Türkiye de geçerli mi
  7. Sheader

Yurt dışından alınan telefon için ödeyeceğim ücretler

Almanyadayim kendime bir tane ip14 aldım bide anneme ip11 almayı düşünüyorum ben bunları zaten tax düşülmus bir şekilde aldım mayıs da Türkiye ye donucem bunlwr için ödeyeceğim tek masraf 6000kusur tl olan imei pasaport kayıt ücreti mi ?
  8. Sheader

Almanya’dan alınan PlayStation’da ne kadar tax alınır

Şu an almanyadayim PlayStation almayı düşünüyorum ortalama fiyatlar fotoğraftaki gibi dönerken ne kadar tax alıyorum?
  9. Sheader

yurt dışından iphone getirtmek

https://www.saturn.de/de/product/_apple-iphone-13-mini-128-gb-mitternacht-dual-sim-2764496.html yazın 13 mini almayı dusunuyorum almanyadan da getırtme ımknaım var almanyadan gelirse 750 euro 15k oluyor tr de 25k fiyatı var almanyadan getirtmek mantıklı mı? bide tr de bunun pasaport kayfı kaç tl...
  10. Sheader

Bu yüzük sizce nasıldır

https://m.tr.aliexpress.com/item/1005002921841954.html?gatewayAdapt=Pc2Msite Yüzük days gone deki yüzük sizce kalitesi falan nasıldır
  11. Sheader

almanyadan laptop gettırsem gumrukte takılır mı

dedem yazın gelırken laptop getırmesını ısteyecegım ama gumrukte takılırmı bıldıgım kadarıyla 1taneyı geceırıyorlar ama yaslı adam napsın ışıklı laptopu dıyıp para isteme duurmları olablır mı gumrukte bıraz sacma olablır yazdıklarım ama aklıma takıldı
  12. Sheader

şu kaskın vergisi ne kadar çıkar ?

https://tr.aliexpress.com/item/1005003638700169.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3a24130diU4gfU&algo_pvid=5a14eeb1-989f-4a15-96b5-15644a209b4d&aem_p4p_detail=202201271007316777060533342190045972335&algo_exp_id=5a14eeb1-989f-4a15-96b5-15644a209b4d-1&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026602357076%2...
  13. Sheader

2. El alış veriş yapılan almanya sitesi lazım

Almanya üzerinden 2. El alışveriş yapılan bir site lazım Türkiye'deki letgo gibi bisiklet bakicam varmı bildiğiniz site
  14. Sheader

almanya dan laptop alır ısem tr de muhattabım olur mu?

almanya medıamarkt dan laptop alsam tr medıa markt da benımle muhattap olurlar mı granati işi falan ? aslında bozulacanı cok duusnmuyorum da hanı ne olur ne olmaz. bugune kadar kullandıgım laptop hıc bozulup da tamır gormedı ama ıste ya olursa muhattabım olur mu ?
  15. Sheader

Almanya alışveriş sitesi lazım

Almanya için alışveriş sitesi lazım 2. El 0 fark etmez Satürn Amazon eBay i biliyorm başka varmı bildiğiniz
  16. Sheader

Almanya'dan bisiklet almak

Seneye yks den sonra Almanya ya dedemin yanına gidicem laptop vs. Alicam ve az önce gördüm bisiklet fiyatları da çok ucuzdu şu an bende corelli 5.3 var yetmiyor gibi üni de de değiştirmeyi düşünüyorum Almanya da 600 Euro civarina 2. El downhill satıyorlar onu alıp tr ye nasıl.gettirebilirim...
  17. Sheader

almanayaya gıdıp laptop almak ne kadar mantıklı

seneye yks var yks bıtımce almanayay gıdıp laptop alamyı dusunuyorum kalacak yerım var anneannemler orda onalrın yanına gıdıcem bır aarstırma sonucu rtx 3070 lı bır laptop buldum ve fıyatı cok uygun oraya gidip alsam ne gıbı durumlarla kasılarısırım klavyesınde vs. almanca harlfler olur mu ve...
  18. Sheader

Yurt dışından getirilen laptop ve ekipman için gümrük olayı nasıl olur ?

Seneye üni ye gecicem ve laptop alicam Almanya'ya da annaeanem ve dedem var onların yanında gidip alicam. Laptop kulaklık mouse klavye ve telefon alicam ama gümrük olayı nasıl olur bir kaç konu da kutusundan çıkarıp valiz e koyarsak gümrük den sıkıntı olmaz falan diye okudum ve bunun bir limiti...
  19. Sheader

Yurt dışından laptop alırsam karşılaşabılecegım durumlar

seneye unıversıte ıcın laptrop almayı duusnuyorum ve almanya sıtelerıne bakınca 1-3k arası fıyat faarkı gordum annanemler de almanyada 2 sene sonra gelıcekler ordan alıp tr ye gelırken getırseler gumrukte vs vergı oderler mı getırdıler dıyelım telefonlardakı gıbı bır ıslem yaptırmak gerek olur...
Top Bottom