Arama sonuçları: *

1. F

yurt dışı phone 15 alırsam kayıt zorunlu mu?

merhaba, bi nedenden dolayı gürcistana gideceğim gitmişken iphone 15'de alayım diyorum ama imei kaydı yaptırmayı düşünmüyorum. kayıt yaptırmadan türkiye'ye girdirebiliyor muyum?
  2. F

Yutdışından al sat işini nasıl yaparım

Yurtdışından al sat işi yapmayı düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum nerelerden alabilirim veya gümrük olayları nasıl oluyor kat taneye kadar alabiliyoruz Türkiye'de nerede nasıl satarım bilmiyorum bunun için bana yardım edecek birisi var mı veya bu olayları anlatan video dersleri var mı
  3. F

Aliexpress kes onu (4 kişi tıklayabilir mi )

4-5 kişi tıklarsa bitiyor tıklayanlar kendi linkini atsın bende ona tıklayayım Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi...
  4. F

Aliexpress kes onu kampanyası YARDIM!

Aliexpress ten robot süpürgeyi %99 yaptım alabiliyorum ama bazı konularda %20 vergi falan yazıyor eve geldiğinde bi süprüzle karşılaşır mıyım ödeyeceğm en yüksek fiyat nedir (süpürge indirimsiz fiyatı 2.400tl)
  5. F

Aliexpress kes onu kampanyası gümrük

Aliexpress ten kes onu kampanyası ile klavye + mouse aldım 6 TL ödedim ama gümrükte takılma olurmu veya bana başka yerden masraf çıkarabilirler mi
Geri