Arama sonuçları: *

1. G

Yardım yurtdışında alışveriş

Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum burdan bisey alıp parasını ödeyip adrese Türkiye'de bir yeri yazabilcegim bir site fln yok mu ya kendim gidemiyorum da
  2. G

Yardım Almanya'dan Türkiye'ye kargo ile akıllı saat yollanir mi

Soru belli arkadaşlar hediye olarak akıllı saat yollayacağım herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Gümrük vs.
  3. G

Almanya PC için site önerisi

Arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum ama PC toplama ile ilgili pek bir bilgim yok hangi site iyidir falan diye öneri verebilir misiniz. Nasıl toplamaliyim hazır mı yoksa kendim mi dizeyim ve site önerisi vb.
  4. G

Almanya'da televizyon önerisi

Arkadaşlar Almanya'da yaşıyorum televizyon önerisi alabilir miyim 300-800 Euro arası
  5. G

Almanya'da telefon almak

Arkadaşlar Almanya'dayim şuan iltica ettim o yüzden henüz oturum iznim yok. Yani var ama şimdilik geçici. Size sorum Almanya'da sözleşmeli şekilde hatla beraber taksitli telefon satılıyor bunu alabilir miyim ? Hangi belgeler gerekli alabilmem icin ?
  6. G

Almanya araba fiyatları?

Arkadaşlar Almanya'daki sıfır araba fiyatlarına nasıl bakabilirim
  7. G

Almanya'dan ekran kartı almak için site önerisi

Arkadaşlar Almanyadaki sıfır ekran kartı fiyatlarına bakabilecegim siteler nelerdir?
  8. G

Almanya'dan ekran kartı almak

Arkadaşlar Almanya'dan biri gelirken yanında ekran kartı getirirse gümrüğe takılır mi vergi falan ödenir mi varmı bilgisi olan ?
  9. G

Amazonjp'da taksit ile ürün alınır mı?

Amazondan ekran kartı taksit ile alınabiliyor mu ?
Geri