Arama sonuçları: *

1. Conqueror_

Temu Alışveriş Limiti Ne Kadar?

Merhaba arkadaşlar, Temudan ilk defa alışveriş yapacağım Aliexpress de belirli adet ve tutar limiti oluyordu sanırım Temu da böyle bir limit var mı örneğin en fazla 5 ürün veya 2000usd vb gibi bir durum var mı var ise bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?
  2. Conqueror_

Temu İlk Alışverişte Maks. Adet ve Tutar Kaç?

Arkadaşlar Temu'dan yaklaşık 10 - 12 parça ürün seçtim buradan gümrükte sorun yaşamamak için tek seferde maksimum kaç adet ve maks. ne kadar tutara ürün alabiliyoruz? Alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  3. Conqueror_

Aliexpress de Kes Onu Kampanyası Bitti mi?

1 2 yıl öncesine kadar Aliexpress mobil uygulamada Kes onu kısmı vardı oradan ürünleri çok uyguna getirebiliyorduk şu an uygulamada öyle bir yer göremedim o kampanya bitti mi?
  4. Conqueror_

Yardım AliExpressten Alınan Ürünlerde Yediğimiz Kazık!

AliExpress üzerinden son bir kaç ay içerisinde ürün alan ve ürünü eline ulaşan var mı bir şey danışmak istiyorum da. İndirimden bir kaç tane ürün yakaladım ücretsiz kargo seçeneği ile satın aldım ödeme sayfasında ürünün fiyatı ve alt tarafında vergisi çıkıyor bu şekilde ödemeyi yaptım...
  5. Conqueror_

Aliexpres Ürün Alma Sınırı Nedir

Merhaba arkadaşlar, Aliexpres de 11.11 inidirm kapsamında seçmiş olduğum 20 ye yakın ürün var. Bu sitede son güncel dönemde herhangi bir tl limitimiz var mı ve bir de en fazla tek seferde kaç adet ürün getirebiliriz bu ürün getirme sayısı her ay yenileniyor mu? Yani mesela bu ay 5 adet maksimum...
Top Bottom