Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Aliexpress Asia bedenleri ülkemize göre ne kadar küçük oluyor?

Aliexpress'ten tişört alıcaktım ancak asia bedeni olarak gözüküyor ve araştırdığımda asia bedenleri avrupaya göre 1-2 beden küçük oluyormuş bazıları 2-3 diyor. 172 boy 56 kg normalde s-m giyiyorum. L mi alayım xxl mı bilemedim sizce hangisi mantıklı?
  2. bosbelesbiri

Aliexpress iade tam para iadesi yapıyor mu?

Aliexpresten go pro için mikrofon ve dönüştürücü alıcam ancak sesi hoşuma gitmedi iade etmek istedim diyelim Tam para iadesi alabiliyor muyum?Vergiler vs kalıyor mu?
  3. bosbelesbiri

Ortalama 70 dolarlık alışverişte ne kadar vergi çıkar?

https://ravenmoto.co/products/rogue?variant=39597134807221 arkadaşlar şu eldiveni alıcam. 72-73 dolar gibi bir şey.Acaba buna ne kadar vergi öderim bu fiyat bandında ne kadar vergi çıkar ortalama bilen varmı?
  4. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Ebay alışveriş bu fiyat doğrumu

Arkadaşlar go pro hero4 alıcam ancak türkiye'de yok.2. el var sahibinden de bulaşmak istemedim açıkcası ama ebay'a baktığımda 40 dolar gözüküyor o da 800 tl ye bile gelmiyor. 2. elleri bile 1500-2000 tl den baslıyor nedense...
  5. bosbelesbiri

Fc moto vergiler ne kadar oluyor?

Arkadaşlar kask falan filan almayı düşünüyorum fc moto dan acaba kapıda ödeyeceğim vergiler falan ne kadar tutar tahminen hiç alışveriş yapan oldumu?
Top Bottom