Arama sonuçları: *

1. LORN

Sandisk 1TB SSD Alınır Mı? 1.785TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B08RSH8YDJ/?coliid=I1N9O0K8RX8EJX&colid=2OV4RHJY813I2&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it 1.785tl'ye geliyor.
  2. LORN

Kıbrıs’tan Alkol Getirmek

Merhabalar, yarın 2 kişi, 2 adet kaft postacı çantası ile kıbrısa gideceğim günübirlik. Kargoya vermeden uçağa kaç litre alkol sokabilirim?
  3. LORN

Turkcell Paketim Kıbrıs’da Kullanılır Mı?

Yarın telefon kaydı için günübirlik Kıbrısa gideceğim. Platinum kullanıyorum. Ekstra ücret ödemeden kullanabiliyor muyum paketimi? Diğer ülkelerde ekstra ücret oluyor ama Kıbrıs’da oluyor mu bilmiyorum.
  4. LORN

Yurtdışı iPhone 14 Pro Max Fiyatı Ne Kadar Olur?

Merhabalar, sarı sitede açılmayan kutular oluyor sizce fiyatlandırma nasıl başlar? Ben 24.000-25.000 diyorum base modele.
  5. LORN

Yurtdışı Telefon Aldım Ama…

Selamlar, tamamıyla sıfır yd iPhone 13 aldım. Seri no kontrol ettiğimde telefonu aktif edin diyordu garantisi falan gözükmüyordu. Akşam aktif ettik, sabah düzeldi bütün garantisi falan gözüküyor o konuda sorun yok. Sim’i de taktik dün ama imei sorgulamada kayıt bulunamadı diyor. Bu bir soruna...
  6. LORN

Yurtdışı Telefonların Kutusuz Satılması

Son zamanlarda sıfır yd iphone 13 pro ve pro max bakıyorum. çoğu kutusuz satılıyor bunun sebebi nedir?
  7. LORN

Yurtdışı Kayıt İçin En Ucuz Ülke

Merhabalar, En yakın ve maliyetsiz kayıt için hangi ülkeye git gel yapmak lazım? Kıbrıs düşünüyorum ama hangi kıbrıs? İki bölge de yurtdışı olarak sayılıyor mu?
  8. LORN

Yurtdışı Telefonun E-Sim’e Geçişi

Merhabalar, Mesela ben yurtdışından bir iPhone 13 aldım. Sıfır kutu, açtım. İlk 4 ay açık bir şekilde kullanmaya başladım. 4 Ayın sonlarına doğru E-sim’e geçmek istedim ve E-sim’e geçtim. Oldu size 8 ay. Yıl sonunda bu döngü bittikten sonra tekrar fiziksel ve e sim döngüsünü nasıl...
  9. LORN

Türkiye içinden yurtdışı kayıtlı 2. el ve sıfır iPhone almak

Merhabalar, bu 2. el satış sitelerinde 2. el ve sıfır olarak yurtdışı cihazları satılıyor. Sıfır olanını alıp pasaport kaydımızı yaptırdıktan sonra kullanıp, satmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz nasıl satılıyor? Aynı sorum 2. eller için de geçerli. Teşekkürler.
Top Bottom