YENİ OYUN KOLU ÖNERİSİ

kutluyasayan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Merhabalar ilerde drift sorunu yaşamayacağım bir kol ihtiyacım var Xbox ve pcye uyumlu olması lazım şuan elimdeki Xbox kolunu 2.5e satacağım üstünede 500 eklerim yani bütçem 3k civarı

Gamesir cyclone 2 2 hafta içerisinde stoklara gelecekmiş, bekleyip alabilirsiniz kendim kullanıyorum çok iyi kol

Ben yurtdışından whatgeek sitesinden aldım ama tr içinde gizala satıyor gamesir ürünlerini

Evet hocam güzel duruyor ama Xbox ile uyumlu değilmiş galiba
Kusura bakmayın xbox kısmını görmemişim. Xbox için xbox lisansı olan kollar gerekiyor, kablosu sorun olmazsa gamesir kaleid modelini önerebilirim. Eğer pcde kablosuz ama xboxta kablolu olsun derseniz 8bitdo ultimate Xbox versiyonu var ama ben şahsi olarak gamesirü tercih ederdim

Kusura bakmayın xbox kısmını görmemişim. Xbox için xbox lisansı olan kollar gerekiyor, kablosu sorun olmazsa gamesir kaleid modelini önerebilirim. Eğer pcde kablosuz ama xboxta kablolu olsun derseniz 8bitdo ultimate Xbox versiyonu var ama ben şahsi olarak gamesirü tercih ederdim
Hem Xbox hem PC kablosuz bir kol yok mudur

Xbox da sadece kendi kolları çalışıyor diye biliyorum. Elindeki xbox kolunu satma sebebin nedir? Pc de de çalışıyor zaten.

Hem Xbox hem PC kablosuz bir kol yok mudur
Malesef hocam, xbox için kablosuz ilk 3. Parti kontrolcüyü gamesir çıkaracak o da daha sadece duyuruldu. Gamesir g7 pro da ilk çıktığında sadece kablolu kullanılacak xboxta sonradan kablosuz olarak ekstra çıkacak haricinde xbox ile kablolu kullanım mevcut sadece ne yazık ki

Mesut çevik bı programında bir kol önermişti, itopya getiriyordu sanırım ama markasını hatırlamıyorum baya fiyat performansti

İtopyada f/p tek bir kol dahi görmedim şimdiye kadar. Piyasayı yakından takip ediyorum ama ucuz tek kol msi gc30 v2 o da güzel bir kol değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi 8bitdo

Geri