Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İyzico bakiyesini nasıl kullanabiliriz fatura ödeme yada ibb karta aktarma var mı? Alısveris yapmadan kullanma mantıgı var mı?
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum hocam o kadar cashback geldikten sonra sadece iyzico anlaşmalı olan yerlerden online mı kullanabiliyoruz acaba? Yoksa her yerde kullanabiliyor muyuz veya nakite çevirebiliyor muyuz?

Şimdi 80.000 liralık alışveriş yapsam ne kadar gelecek hesabıma

Son dakika olaraktan parolapara üzerinden parayı çekemiyorum banka hesabı eklenmiyor sanal kart ike ödeme almıyor

parolapara 400tl için kampanyaya katıl gibi bir tuşa basmamız gerekiyor mu?

Hocam bende blackshark v2 kullaniyorum eger alirsaniz kablosuz dusundugunuz model olursa paylasirmisiniz
Paylaşırım tabi ki bende öneri bekliyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde ben de Blackshark V2 aldım. Gayet güzel kulaklık, Mercury Espor'a geçilecek kadar büyük fark olduğunu düşünmüyorum. Bana biraz para ziyanı gibi geldi Razer Blackshark V2'den devam
Ben alalı 4 seneyi geçti kablo dert olmaya başladı masamda 2.elden satacağım v2yi de zaten gayet memnunum ama kablo çok can sıkmaya başladı

Son dakika olaraktan parolapara üzerinden parayı çekemiyorum banka hesabı eklenmiyor sanal kart ike ödeme almıyor
kanka fast ile çekiliyor para desteğe yazmıştım öyle cevap verdiler

Geri