Kasa toplayacağım 60k civarlarında bide mönitör önerisi

sence hangisi mantıklı knk fiyatlar benim için sorun değil duruyor, ekran kartını düşürüp işlemciyi yükseltmeye gerek var mı sence
Bence ekran kartı düşürmeden almalısın. Tabi ki yazılım ve 3d grafik performansı nasıl bilmiyorum 7500f'in. Fakat başka konular da okuduğum ve bu şekilde önerdikten sonra bilgili arkadaşların yeterli dediklerini 2, 3 defa okumuştum.

Bence ekran kartı düşürmeden almalısın. Tabi ki yazılım ve 3d grafik performansı nasıl bilmiyorum 7500f'in. Fakat başka konular da okuduğum ve bu şekilde önerdikten sonra bilgili arkadaşların yeterli dediklerini 2, 3 defa okumuştum.
çok teşekkür ederim sağolasın

çok teşekkür ederim sağolasın
Rica ederim. Sistemi benim attığım linkleri kopyalayarak tekrar bi konu açabilirsin. Fiyatını da belirterek " Alınır mı? " diyerekten, başka bilgili arkadaşların da yorumu gerekli her zaman. Yorum gelmese de alabilirsiniz bu arada, gayet dolu bir sistem.

Rica ederim. Sistemi benim attığım linkleri kopyalayarak tekrar bi konu açabilirsin. Fiyatını da belirterek " Alınır mı? " diyerekten, başka bilgili arkadaşların da yorumu gerekli her zaman. Yorum gelmese de alabilirsiniz bu arada, gayet dolu bir sistem.
tamamdır şu monitörle kullanıcam

Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü herhangibi sorun olmaz herhalde​

tamamdır şu monitörle kullanıcam

Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü herhangibi sorun olmaz herhalde​

Oda güzel monitör. Fakat stoklar da bulabilirseniz MSI G274QPF E2'de olabilir. Ptt Avm'de gözüküyor ama 2. el o dikkat!

Asus olanı alabilirsin hocam. Bu arada sistem montajını yapabilecek misin?

Yamukluk fln yaparlarmıki
Şimdi ben yaşadığım memlekette neredeyse hiçbir esnafa güvenmiyorum. Sen esnafa değil de kurumsal bir şirkete vericeksen mesela Vatan gibi onlar da zaten sıkıntı olmaz. Parçalarım şu şu şu diye belirtirsin zaten onlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri