nigelhayesdavis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
Sistemi tek tek toplasan aynı fiyat ediyor yaklaşık, büyük fırsat değil kesinlikle.
Ama f/p olması gereken fiyat.
43 bin TL tutuyor.Sistemi tek tek toplasan aynı fiyat ediyor yaklaşık, büyük fırsat değil kesinlikle.
O sistem kaldırıldı hocam 1 haftadır 39k ya soğutucusuz 16gb ram daha düşük anakartlı hali varhocam linkteki sistemin fiyatı hep buydu haftalar öncede önerdiğim sistemdi. ss bulup paylaşacağım.
PahalıSınırsız stoklu bir sistem. Parça kalitesi güzel diğer sistemlere göre fiyat iyi ama Abdullah Hacıgül'den daha iyisini beklerdim. RAM 94 TL fark ile 6000 MHz yapılabilir.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
İnceleme videosu:
7800xt 5060ti 16gb den daha performanslı diyorsunuz değilmi o zaman toplama pc yapmak daha mantıklı7800 xt 5060 16 GB ile kıyas edilemez. Aklı olan 7800 xt yönelir
Bayılıyorum böyle uydurma yorumlara.pek fırsat sayılmaz zaten fiyatı hep buydu sadece video paylaşılmış. piyasayı bayadır takip ediyorum 5060ti hazır sistem konusunda en uygunu gamegaraj.
abi 7800xt daha performanslı demi 5060ti 16g denBayılıyorum böyle uydurma yorumlara.
Sınırsız stoklu bir sistem. Parça kalitesi güzel diğer sistemlere göre fiyat iyi ama Abdullah Hacıgül'den daha iyisini beklerdim. RAM 94 TL fark ile 6000 MHz yapılabilir.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
İnceleme videosu:
Görmezden gelin mesajımı43 bin TL tutuyor.
2.Elde temiz 7800XT 15-16K ya bulunuyor daha uyguna benzer bir alternatif istersen seçilebilir yoksa sıfır fiyatına 5060 Tİ hem teknolojik açıdan daha dolu hemde saf güçte çok benzer performansa sahipler.Aynı fiyat bandı için sorulan soru; RX 7800 XT'li sistem mi yoksa RTX 5060 Ti 16 GB'li sistem mi?