🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB Sistem 37.999 TL

Ek olarak da rami 280 TL'ye 6000 mhz versiyonunu alabiliyorum bu şekilde değişiklik yapmak mantıklı mı ?

Hazır sistemleri almaya devam ettikçe ekran kartlarının fiyatları "..." ya da "......" düşer.

Toplayın buraya görelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

41,3k
iyzico %10 %25 kampanyalarından faydalanacak olursak soğutucunun hem daha iyisi alınıp hem de bedavaya getirilebilir

Son düzenleme:
pahalı değil aslında tam ederi ve hatta avantajlı çünkü zaten aynı fiyata kartın çıktığı ilk haftalarda 16ram soğutucusuz ve 500ssd ve daha alt model anakartla satılıyordu zaten bunları bu yeni sistemdeki parçalara yükseltince en az 41 falan oluyordu

Bayılıyorum böyle uydurma yorumlara.
bu kasa'nın 16gb ramli ve soğutucusuz hali 5060ti ilk çıktığından beri gamegarajda fiyatlar 36-39 arasındaydı. 32 ram ve soğutucu ekleyip 38'den satılması açıkçası benim için pek fırsat sayılmaz. Ayrıca bu sistemde parça kısıtlaması çok fazla. öncekilerinde anakart, ssd ve kasalarda ki seçenekler çok iyidi. Zaten soğutucu iyzico ile bedava nasıl alınacağından bahsetmiştiniz. O yüzden soğutucunun benim için pek bir değeri yok. bana göre kasanın fiyatı gamegaraj fiyatlarına göre normal bir fiyat. Bu kasanın fırsat olması için 36k olması gerekirdi. işte o zaman gerçek bir fırsat derdim. Benim görüşüm bu şekilde.

pahalı değil aslında tam ederi ve hatta avantajlı çünkü zaten aynı fiyata kartın çıktığı ilk haftalarda 16ram soğutucusuz ve 500ssd ve daha alt model anakartla satılıyordu zaten bunları bu yeni sistemdeki parçalara yükseltince en az 41 falan oluyordu
Yani bu fiyatlarda insanlar çokta marka kalitesine bakmıyor 7800xt sistem var bu fiyata

Yani bu fiyatlarda insanlar çokta marka kalitesine bakmıyor 7800xt sistem var bu fiyata
hocam aynı fiyata vardır belki ama dediğim gibi 32ram 1tb ssd kule soğutucu ve 4ram2ssd slotlu anakartlı mı hani 80 100k ya pc dizseniz asus msi seçin derim (yine demem bu arada kart nvidia mı evet mantığındayım)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

41,3k
Bu şekilde 41,350. Sistem montajını bilmeyen adam montaj ücreti ödeyecek 42,350. Ekstra uğraş da cabası. Abdullah beyin sistem daha mantıklı 4 bin lira cebimizde. Üstelik hazır sistem almanın rahatlığı da var uğraşmıyorsun. Tek muhatabın gamegaraj.

hocam aynı fiyata vardır belki ama dediğim gibi 32ram 1tb ssd kule soğutucu ve 4ram2ssd slotlu anakartlı mı hani 80 100k ya pc dizseniz asus msi seçin derim (yine demem bu arada kart nvidia mı evet mantığındayım)
soğutucusu var 1000tlye de asus b650mr ekleniyor full asus sistem fakat bu sistem de kötü değil zaten demek istediğim çok avantajlı denemez bence

Bu şekilde 41,350. Sistem montajını bilmeyen adam montaj ücreti ödeyecek 42,350. Ekstra uğraş da cabası. Abdullah beyin sistem daha mantıklı 4 bin lira cebimizde. Üstelik hazır sistem almanın rahatlığı da var uğraşmıyorsun. Tek muhatabın gamegaraj.
ne zamandan beri montaj ücreti dahil ediliyor fiyata?Onlarca konu okudum yüzlerce toplama tavsiyesi gördüm bir tanesinde bile montaj ucreti vs konusulmadı.Bir de sanki sabit bir ücretmiş gibi 1k eklemişsin.Sistemi güzelleyeceğim diye garip garip şeyler uydurmayın.
Bir de sistem zaten kazık değil, ucuz da.Ama donanımarşivinin sistemi bu kadar olmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,269
Üyeler
184,422
Son üye
ObiiWann
Geri