@Bursali'Kemal
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Hadi bakimOnu TR'de yıllar önce kimsenin haberi yokken ilk duyuran benim zaten![]()
Hadi bakimOnu TR'de yıllar önce kimsenin haberi yokken ilk duyuran benim zaten![]()
Bu nasıl bir fantazi yaw. Bu forumda çok garip şeyler okudum ama bu en garibiydistock soğutucuda ki fanı üste takabilir miyiz deniyen var mı ?
o çok ucuz knk bi 5-6k lık olcakİçimden bi ses bu olduğunu söylüyor kule tipi sonuçta.
CORSAIR A500 Dual Fan 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
CORSAIR A500 Dual Fan 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CT-9010003-WW ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam yapma acemiyizhiç yaratıcı değilsiniz
t6 uktra tabii kiArkadaşlar dayanamadım hemen açmak istedim dün kule tipi çok iyi gözüken bir işlemci soğutucuyu çok ucuza aldım ve test için heyecandan geberiyorum resmen kargodan gelmesini bekliyorum eğer eğer tahmin ettiğim gibi çıkarsa düşük fiyatı ile stok soğutucuları hemen çöpe atıp bunu alabilirsiniz. Kanalda videosunu yayınlayacağım sabredin bekleyin. Eğer patates çıkarsa instadan story ile patates olduğunu belirtirim. Mutlaka model tahminlerinizi yoruma yazın bakalım siz piyasa hakkında neler biliyorsunuz merak ettim.
Sadece sana mı söylediBen biliyorum ama söylemicem süpriz olsun.