❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 Ti PHOENIX V1 38999 TL!

5070 Ti'dan ekmek çıkabilir de bu attığın sistemden çıkması zor. Bunu alacağıma sinerjidne 9070xt alırım.
Kanka zaten bakacaz duruma göre 45 indirir sak diye bilemeyiz yaptılar geçen hafta 3 dakkada bitti 5070ti sistem

kart giris seviye urun hocam en azindan ben oyle biliyordum :). neden orta seviye dediniz?

bu arkadaşı donanımhaberden tanıyorum kenidisi türk sormuş ve cevabını alıp ürünü almış

bu arkadaşı donanımhaberden tanıyorum kenidisi türk sormuş ve cevabını alıp ürünü almış
ben bu forumda bu urun giris seviyesidir veya degildir veya ust seviyedir veya degildir tartismasindan cok sikildim. size cevap vermeye takatim kalmadi artik :). siz orta ust seviye diyorsaniz oyle olsun. buyursun duzeltmek isteyen de duzeltsin :). ben bu tartismaya girmek istemiyorum :)

çakallara bak incelemelere vapor chamber model gönderip sonra vapor chamberi çıkarmış v1 diye satıyorlar

bu arada vc(non v1) olsada bu model tuf seviyesi filan değil, soğutması yakın olsaca pcb kalitesinde dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:
ben bu forumda bu urun giris seviyesidir veya degildir veya ust seviyedir veya degildir tartismasindan cok sikildim. size cevap vermeye takatim kalmadi artik :). siz orta ust seviye diyorsaniz oyle olsun. buyursun duzeltmek isteyen de duzeltsin :). ben bu tartismaya girmek istemiyorum :)
hocam bir şey tartışmıyoruz siz giriş seviyesi dediginiz için görmeniz için giriş seviyesi olmadıgı gösteriyorum kart sınıfına göre verdigi performansa göre f/p ve incehesap bu ürünü 38 nin altına verirse gayette alınıcak bir ürün olucaktır

39k .d

1749236430152.webp

Kendi sitesinden mi baktınız buna? Dizaynıyla alakalı bir sekme bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarmadı.
kendi sitesinde V1 olanda mega copper base yazarken V1 olmayanda vapor chamber yazıyor

Geri