Çözüldü✓ Nasil Bir Monitor Secmeliyim Yardim Lazim

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Bütçe
20000
butcem 20k
4K 144-180HZ IPS mi
2K 240HZ OLED mi
ha bi de ucuza 2k 240-280HZ alip sisteme parayi mi gomeyim
oledde garip bekleme muhabbeti varmis ondan dolayi da karar veremedim

Son düzenleme:
2k 360hz oled kullanıyorum, İPS'in yüzüne miniled olmadığı veya üretkenlik için kullanmadığın sürece bakılmaz. Yani oyun oynamak ve bir şeyler izlemek için oled biçilmiş kaftan. 3 yıllık kullanım sonrası burn-ın konusunda hala iş gördüklerini söyleyebilirim. Güncel modeller daha da iyi olacaktır.

2k 360hz oled kullanıyorum, İPS'in yüzüne miniled olmadığı veya üretkenlik için kullanmadığın sürece bakılmaz. Yani oyun oynamak ve bir şeyler izlemek için oled biçilmiş kaftan. 3 yıllık kullanım sonrası burn-ın konusunda hala iş gördüklerini söyleyebilirim. Güncel modeller daha da iyi olacaktır.
Hocam ben de gordum ama oyun oynarken 3 saat sonra hoop hadi mola demek istemiyorum.Bu tur sorunlar var mi cidden?

Hocam ben de gordum ama oyun oynarken 3 saat sonra hoop hadi mola demek istemiyorum.Bu tur sorunlar var mi cidden?
Öyle aralıklı dinlendirmene gerek olmaz yani o kadar değil bu monitörler soğutma sistemleri var sadece aralıksız açık bırakmak oled yanıklarına sebep olur akşam yatarken kapat uzun yıllar kullanılır.

Öyle aralıklı dinlendirmene gerek olmaz yani o kadar değil bu monitörler soğutma sistemleri var sadece aralıksız açık bırakmak oled yanıklarına sebep olur akşam yatarken kapat uzun yıllar kullanılır.
Teşekkürler cevaplar için.Oledler öyle ilgi gerektirmiyorsa oled alacağım
Samsung g6 vardi o model iyi midir?

butcem 20k
4K 144-180HZ IPS mi
2K 240HZ OLED mi
ha bi de ucuza 2k 240-280HZ alip sisteme parayi mi gomeyim
oledde garip bekleme muhabbeti varmis ondan dolayi da karar veremedim
Hocam her türlü oled 2k gerçekten muazzam bir kalite var 4k ips kalitesinde diyebilirim oled başka seviye ipse okadar para verilmez.

Tabikide alınır samsung yılların panel üreticisi tabi bazı modelleri ghosting ile ünlüdür ama G6'da sorun ile karşılaşanı görmedim fakat ne yazıkki en ucuz 25 bin tl hocam.

Evet iyi bir model, diğer modellere göre tek farklılığı kaplamasının mat olması. Çoğu kullanıcı oledlerde mat değil glossy kaplama seviyor. Yine de mat kaplamanında avantajları var. 18k oled için bedava. Öğrenci indirimiyle samsung'un sitesinden alıp geçin.

Tabikide alınır samsung yılların panel üreticisi tabi bazı modelleri ghosting ile ünlüdür ama G6'da sorun ile karşılaşanı görmedim fakat ne yazıkki en ucuz 25 bin tl hocam.
2. Elde 16k ya kadar satan var aslinda 2. Elde alınabilir kutu fatura garanti olmak kaydıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,280
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri