Hocam havit gamenote fuxi-h3 nasildir?Hepsini aynı marka istiyorsan ve maksimum 5k'ya kadar bütçen varsa galiba en mantıklı seçenek Monster.
Hocam havit gamenote fuxi-h3 nasildir?
Anladim o zaman wraithden atk mercury alicamHavit, Gamepower cart-curt gibi markaları kullanmam, tavsiye de etmem. O yüzden bilmyorum.
Mouse vxe r1, klavye akko fun 60 max, kulaklık blackshark v2xKulaklık klavye ve mouse için (hepsi aynı marka olsa iyi olur) en fazla 5000 tl ya da o civarlarda öneri yaparmısınız
Mouse vxe r1, klavye akko fun 60 max, kulaklık blackshark v2x
Aynı marka olsa ne olacak o kadar fark etmiyor. Bütçesini de aşıyor mu bilmiyorum ama aşıyorsa da 500 tl falan aşıyordur çıkar bence o kadar.Hem bütçesini aşıyor, hem hepsi farklı marka.![]()
Aynı marka olsa ne olacak o kadar fark etmiyor. Bütçesini de aşıyor mu bilmiyorum ama aşıyorsa da 500 tl falan aşıyordur çıkar bence o kadar.
İyzico ve parolpara kampanyasına katıl mutlaka 1k ucuza alırsınAnladim o zaman wraithden atk mercury alicam
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...vQdIaAmkLEALw_wcB#ref=sa360-sku&20250609&v101 Bu nasıl alınır mı?Hepsini aynı marka istiyorsan ve maksimum 5k'ya kadar bütçen varsa galiba en mantıklı seçenek Monster.