mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 607
Yüksek dpi düşük sens öneriyor e sporcular. Stabil açısından daha iyiymiş.
Hocam mouseDostum sens dpi ayarlayacaksan ilk öncelikle senin mouse skatezine ve mouse padinin control,hybrid veya speed türlerinden hangisi olduğunu ve boyutunu bilmemiz lazım. Boyutu küçük ise direk yuksek sens oynarsın zaten. Control kullanıyorsan yuksek ihtimal ile yuksek sens dpi oynamaya yöneliyorsundur veya yonelmen gerekiyordur. Hybrid bakacak olursan 800dpi valoda 0.6-8 arasi ideal denebilir. Speed mouse pad ise 400dpi 0.4 sens civarı iyidir genel anlamda kafanda bir fikir olusturduysam ne mutlu.
800 dpi 0.6-0.8 sens ideal olurHocam mouse
LOGITECH G G203
mouse pad
![]()
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben klasik sens 2 dpi 8500 10 k arası git gel yapıyorum. Tavsiye ederim. Ama alışır misin bilmemKendimi rahat hissetmiyorum sens ve dpı konusunda rahat değilim elosu yüksek bir ibillgili biri yardım ederse sevinirim
ama hocam ben 400 dpı alışmışım ya 800 dpı değişik geliyor800 dpi 0.6-0.8 sens ideal olur
o çok fazla gibi hocamBen klasik sens 2 dpi 8500 10 k arası git gel yapıyorum. Tavsiye ederim. Ama alışır misin bilmem
400 alistiysaniz guzel normalde 800 alti falan mouse ve mousepade gore cok yavaş gelmesi lazımama hocam ben 400 dpı alışmışım ya 800 dpı değişik geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o çok fazla gibi hocam
Valla gözler iyiyse ekrana bakmadan bile vurursun ben ekrana bakmasamda alıyorum milleti kas hafızam sağolsun bir dene istersen. Platin şuan immo yüceye kadar yolu varama hocam ben 400 dpı alışmışım ya 800 dpı değişik geliyor
o çok fazla gibi hocam
alıştım ya hocam sadece hangi sens daha rahat ederim onu bullllamıyorum ya400 alistiysaniz guzel normalde 800 alti falan mouse ve mousepade gore cok yavaş gelmesi lazım
bulamıyorum hocam yakendine göre dene dene bul en isini
Şuan kaç sens oynuyorsunalıştım ya hocam sadece hangi sens daha rahat ederim onu bullllamıyorum ya
bulamıyorum hocam ya
ortalama bi ayardan başka yükselt yada düşür zamanla oturur zaten 1-2 saatte olcak şey değilalıştım ya hocam sadece hangi sens daha rahat ederim onu bullllamıyorum ya
bulamıyorum hocam ya
400 dpı 0,8Şuan kaç sens oynuyorsun
valahi hocam izledim video bişeyler diyorlar anlamıyorum dcsi olan varsa yardım edebilir mi çok iyi olur salih0723_ortalama bi ayardan başka yükselt yada düşür zamanla oturur zaten 1-2 saatte olcak şey değil