Tekelden Ücretsiz Bira Nasıl Alınır ( Rehber )

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,150
Herkese merhaba bugün, bira içmek isteyip de cebinde para olmayan kardeşlerimize tekelden ücretsiz bira nasıl alınacağı hakkında rehber oluşturuyorum 3 seçenek belirledim ben aklımda, hangisini isterseniz uygulayın.

1) Dedeniz olur veya yaşlı bir adam olur tekele beraber girin ''Yeğenim dilim damağım kurudu 1 tane bira ver bana ordan'' diyecek tekelci dayanamayacak ve birayı verecek ve sizde içebileceksiniz.

2) Kendinizi evsiz olarak tanıtın '' abi evim yok sokakta yaşıyorum canım bira çekti 1 tane verirmisin ordan'' diyosunuz %50 verebilir.

3) 3. seçenek ücretli ama verme ihtimali daha yüksek. Birayı alın adama 50 lira verin abi cebimde 50 var dönüşte bırakıcam diyin.

Evet 3 seçenek oluşturdum ben hangisini uygulamak isterseniz onu uygulayın afiyet olsun

Not: Dayak yerseniz bana sövmeyin baştan uyarayım

Son düzenleme:
Ya da risk almayıp bira içmeyebilirsiniz

tam parayı öderken poşeti alıp kaçmak daha kolay,dedeyi nereden bulalalım

alkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için

alkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için
1 bira sarhoş etmez zaten kral, ben ilk içim için sarı tuborg öneririm 5.2 alkollü, en düşük alkollü biradır kendisi

Geri